UPDATE: Doi morţi într-un accident rutier (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bărbaţi au decedat în această dimineaţă în urma unui accident deosebit de grav care a adut loc pe Drumul Naţional 17 în apropiere de Bistriţa.

Două autovehicule, un microbuz înmatriculat în Cluj şi un Volkswagen Passat condus de un tânăr din Teaca s-au izbit frontal. În urma coliziunii, ambii şoferi au decedat pe loc.

Şoferul care conducea VW este un tânăr de 20 de ani din Teaca, iar cel care era la volanul dubiţei este un bărbat de 49 de ani. din judeţul Cluj . Din primele informaţii se pare că unul dintre şoferi a pierdut controlul maşinii din cauza vitezei şi a intrat pe contrasens unde s-a lovit de celălalt.

image

Pompierii s-au chinuit mai bine de o oră să scoată trupurile celor doi dintre fiarele contorsionate

VEZI cine sunt cele două victime ale accidentului

Comunitatea din Teaca îl jelește pe Mihai Marcu


UPDATE

Tânărul de la volanul maşinii VW se numeşte Mihai Marcu şi este din Teaca. Tânărul este un băiat foarte liniştit, despre care consătenii au doar cuvinte frumoase. „Era un băiat foarte cuminte pentru un tânăr de vârsta lui. Era respectuos şi muncitor. provenea dintr-o familie foarte bună, tatăl său este tehnician veterinar la o fermă în Austria", explică primarul din Teaca Iustin Muntean.

Poliţiştii au stabilit că vinovat pentru producerea accidentului a fost şoferul din Cluj: „Conducătorul auto Viorel H., de 48 ani, din Cluj Napoca, în timp ce conducea o autoutilitară pe direcţia Cluj - Bistriţa, din motive necunoscute, posibil a adormit la volan, a intrat pe contrasens unde a colizionat frontal cu un  autoturism condus regulamentar din sens opus de Mihai M., de 19 ani, din Teaca. Din accident a rezultat decesul celor doi conducători auto", transmite inspectorul principal de poliţie Mariana Petroşanu, purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite