Valerian Vreme a rămas Ministrul Comunicațiilor, pe Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valerian Vreme este Ministrul Comunicațiilor pe Facebook
Valerian Vreme este Ministrul Comunicațiilor pe Facebook

Oneșteanul Vreme, care a fost Ministrul Comunicațiilor și Societății Informaționale în Guvernul Boc, a uitat să modifice informațiile de pe contul personal de Facebook, deși a fost activ în ultimile zile.

Valerian Vreme a rămas Ministrul Comunicațiilor pentru cei 2257 de prieteni pe care i-a acumulat pe pagina oficială de Facebook. Deși în ultimile zile a adăugat noi prieteni, ca Biro Attila, Adrian Galben sau Cristina Ticu, Vreme a uitat să-i anunțe că nu mai este șef la Comunicații.

Chiar și așa, deputatul băcăuan se poate lăuda că are o pagină bine întreținută. În cont are 112 poze, din care nu lipsesc Nadia Comăneci sau Loredana Groza, ambele din Onești. Și tinerii din orașul de pe Trotuș, care au avut ocazia să meargă în Capitală, la Comunicații, se găsesc în poze. Printre prieteni, alături de multe domnișoare tinere, care apreciază activitatea lui Valerian Vreme de la Minister, se găsesc și unii politicieni.

Gabriel Berca propus pentru funcţia de ministru al Internelor în Guvernul Ungureanu

Este și cazul domnișoarei Mihaelei Bădic, fostă colegă de partid și primar în comuna Helegiu.Tot pe pagina de Facebook aflăm că Vreme este interesat și de bărbați și de femei. Ca om și ca politician se descrie astfel: „Am un obicei foarte prost pentru un politician, îmi respect promisiunile făcute. Orice câștig presupune o pierdere și orice pierdere implică un câștig!", spune oneșteanul. Nu am reușit să obținem mai multe explicații despre aceste principii de viață.

Deși Valerian Vreme nu mai este ministru de câteva zile, continuă să aibă o agendă foarte încărcată. În ciuda apelurilor telefonice repetate, Vreme nu a fost de găsit, pentru a oferi un punct de vedere.

Averea senatorului Gabriel Berca, propus pentru funcţia de ministru al Internelor

Bacău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite