Averea senatorului Gabriel Berca, propus pentru funcţia de ministru al Internelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriel Berca
Gabriel Berca

Senatorul Gabriel Berca are un apartament în Bacău, de 102 metri pătraţi, dar şi un Volkswaggen Passat luat în leasing. 

Potrivit propriei declaraţii de avere, Gabriel Berca deţine, din 2007, un apartament în municipiul Bacău. De când era prefect, Berca şi-a achiziţionat un autoturism Skoda (2006), dar şi un Volvo, pe care l-a vândut cu 10 mii de euro. Banii i-a folosit pentru avansul la maşina care o conduce acum, un Volkswaggen Passat, model nou, care a costat peste 46 de mii de euro, pentru care a dat un avans de 16 894 de euro.

Gabriel Berca propus pentru funcţia de ministru al Internelor în Guvernul Ungureanu

Veniturile declarate ale familiei Berca sunt compuse din veniturile obţinute ca senator dar şi din banii câştigaţi ca inginer de soţie, la CET Bacău, de unde a fost disponibilizată. Gabriel Berca a câştigat în ultimul an, senator, doar 53 052 de lei. În acelaşi timp, soţia lui, Corina Berca a câştigat 25 546 de lei, ca inginer la CET dar şi 5185 la Transelectrica. Veniturile familiei „s-au rotunjit“ şi cu salariile compensatorii primite de soţie, în valoare de 2035 de lei.

Averea ieşeanului Mihai-Răzvan Ungureanu, premier desemnat

Gabriel Berca face parte, în Parlamentul României, din „Comisia pentru cercetarea abuzurilor, combaterea corupţiei şi petiţii". El a fost ales, în 2008, senator în colegiul din municipiul Bacău. Ieri, a primit propunerea de a face parte echipa Executivului, condus de Mihai Răzvan Ungureanu, care are nevoie să primească votul Parlamentului, pentru a fi validat.

Deputatul băcăuan Gabriel Vlase s-a întâlnit cu preşedintele delegaţiei SUA la NATO

Intră pe  bacau.adevarul.ro pentru a afla ultimele ştiri din oraş.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite