Urări de la Stavarache, pe banii băcăuanilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Felicitarile trimise de primarul Romeo Stavarache îi ustură la buzunar pe băcăuani
Felicitarile trimise de primarul Romeo Stavarache îi ustură la buzunar pe băcăuani

Primăria Bacău a cumpărat de la firma Poliart New 60 de mii de felicitări la un preț de 0,98 lei, bucata. Aceeași firmă a distribuit scrisorile de Crăciun în poșta băcăuanilor.

Primarul Romeo Stavarache le urează băcăuanilor „La mulți ani”, „Sărbători fericite”, „Paște fericit”, „Crăciun fericit” și multe altele, din bani publici. Numai „urările de Crăciun" i-au costat pe băcăuani aproape 60 de mii de lei, bani care au intrat în contul unei societăți din oraș. Anual, sunt cheltuite sume de câteva sute de mii de lei, pe felicitări și scrisori din partea edilului, care a găsit astfel o modalitate „ieftină" de a-și face campanie.

Primarul Bacăului, acuzat de neglijență de firmele care fac deszăpezirea

Primăria Bacău a cumpărat de pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP), direct de la firma SC Poliart New SRL. Ilustratele, în format 21/9,5 centimetri, au ajuns la ușa băcăuanilor, cu mesajul de Sărbători și cu semnătura primarului Romeo Stavarache. „Această practică a devenit o obișnuință, anual sunt cheltuite sume importante, pentru această campanie mascată. Nu știu de ce nu se sesizează nimeni", a spus un angajat din Primărie.

Liliana Gheorghiu, de la firma SC Poliart New din Bacău, recunoaște că acest contract de tipărire și distribuire a felicitărilor este cel mai mare din istoria firmei. „Felicitările au fost luate de Primăria Bacău prin cumpărare directă de pe SEAP. Am mai făcut felicitări, dar în tiraje mai mici", a spus Liliana Gheorghiu.

Primăria Bacău, interesată de clădirea Teatrului de Animație

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite