Sabia din accidentul lui Umbrărescu rămâne un mister

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ancheta care trebuie să facă lumină în cazul accidentului comis, la mijlocul săptămânii trecute, de Alexandru Umbrărescu, fiul regelui asfaltului, este departe de a se fi încheiat.

MAI CITIȚI

Umbrărescu și-a dus copilul la București

Fiul omului de afaceri Dorinel Umbrărescu, internat la Neurochirugie

Accident grav la ieşirea din Bacău spre Bucureşti (UPDATE)

La locul accidentului, polițiștii au găsit și o sabie, iar acum încearcă să afle cui aparține. "Pe carosabil, în zona de cercetare, a fost găsit un obiect tăietor- înțepător, în teacă, cu o lungime de circa 50 de centimetri. La momentul de față se fac cercetări pentru a se stabili cine este posesorul armei și pentru a se lua măsuri legale", ne-a declarat Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt Inspectoratul de Poliție Județean Bacău.

Mai precis, deținătorul se va alege cu dosar penal pentru deținere ilegală de armă albă. În cursul dimineții de luni, Serviciul de Medicină Legală Bacău a finalizat și alcoolemiile tuturor celor implicați în accident, iar rezultatele arată că niciunul nu se afla sub influența băuturilor alcoolice în momentul comiterii accidentului. "Valoarea alcoolemiei din sânge este zero pentru toți cei implicați în accident și de la care s-au recoltat probe biologice în seara accidentului", a mai spus Butnaru.

Cele două victime ale lui Umbrărescu, rămase internate în Spitalul Județean Bacău sunt stabile. Vlad Dăscălescu, care se afla în mașina miliardarului, va mai rămâne internat câteva zile, iar Cătălin Buruiană, șoferul spulberat pe contrasens se află în continuare în Secția ATI, dar medicii spun că starea de sănătate este favorabilă.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite