Umbrărescu și-a dus copilul la București

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a stat internat o noapte la Spitalul Județean de Urgență Bacău fiul "regelui asfaltului" a fost transportat cu ambulanța la Spitalul "Baltazar Arsenie" din București. Tot în București a fost dus și Nicușor Giurgiu prietenul lui Alexandru Umbrărescu.

În urma accidentului Produs ieri seară de Alexandru Umbrărescu cinci persoane au fost rănite și au fost transportate la spital. Fiul "regelui asfaltului" a stat însă internat la Spitalul Județean de Urgență (SJU) Bacău  doar o noapte.

Deși inițial Dorinel Umbrărescu a fost de acord ca fiul său să fie internat la Bacău astăzi omul de afaceri și-a schimbat opțiunea. Acesta a solicitat o ambulanță care să-i transporte fiul la Spitalul "Baltazar Arsenie" din București. "Victima de 19 ani a fost adusă la urgențe cu traumatism cranio cerebral acut închis. Este în afara oricărui pericol dar părinții au solicitat transferul la București", ne-a declarat Natalia Jicmon, purtător de cuvânt al Spitalului Județean de Urgențe (SJU) Bacău.

În mașină cu Umbrărescu junior mai erau trei prieteni ai acestuia. Vlad Dăscălescu (25 ani), Andrei Rotaru (22 ani) și Nicuşor Giurgiu (21ani). Primii doi au suferit răni ușoare. Cel mai grav a fost rănit Nicușor Giurgiu. Acesta a fost operat  miercuri seara la SJU Bacău însă ieri la prânz a fost trimis cu un elicopter la București. Rănit grav a fost şi Cătălin Buruiană, șoferul în care a intrat frontal Alexandru Umbrărescu. Acesta a fost internat cu multiple fracturi la umăr și picioare.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite