Accident grav la ieşirea din Bacău spre Bucureşti (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un grav accident de circulaţie a avut loc în această seară, pe DN 2 - E 85, la ieşirea din Bacău spre Bucureşti. O maşină de teren şi o Skoda Fabia s-au tamponat, iar patru persoane au ajuns la spital. Potrivit unor informaţii neconfirmate încă oficial, unul dintre răniţi este Alex Umbrărescu, fiul omului de afaceri băcăuan Dorinel Umbrărescu.

UPDATE ORA 23.30:  Primul bilanţ al accidentului din această seară face referire la patru răniţi, toţi bărbaţi. Potrivit ofiţerului de serviciu al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Mr.C.Ene" din Bacău, maşinile implicate în accident sunt un Mercedes G Klasse AMG şi o Skoda Fabia. Pompierii au intervenit cu două autospeciale de descarcerare şi un echipaj SMURD. "Două persoane erau încarcerate în Mercedes şi una în autoturismul Skoda. Au fost transportate la spital de echipajele Serviciului de Ambulanţă şi SMURD. O a patra persoană rănită a fost transportată la spital cu o ambulanţă, nefiind necesară descarcerarea sa", a declarat pentru Adevărul de Seară reprezentantul ISU.

Potrivit poliţiştilor care cercetează condiţiile în care s-a produs accidentul, una dintre cauzele acestuia ar putea fi viteza excesivă. Accidentul s-a produs în jurul orei 20,30, pe Calea Republicii, la ieşirea din oraş, pe carosabil umed. Alte două maşini au fost avariate uşor, iar un stâlp de electricitate şi un copac au fost doborâţi de maşinile implicate în accident.

Pentru scoaterea victimelor din mainile avariate a fost necesară intervenţia echipajelor de Descarcerare ale ISU Bacău. Până la această oră poliţia locală nu a făcut publice informaţii oficiale cu privire la cauzele, identitatea victimelor şi urmările accidentului, însă, potrivit unor surse, una dintre victime este un membru al familiei omului de afaceri Dorinel Umbrărescu, cel mai probabil unul dintre fiii acestuia.

Circulaţia rutieră pe E 85, între Bacău şi Adjud, a fost întreruptă timp de o oră, iar apoi traficul s-a defăşurat cu dificultate până la ridicarea maşinilor implicate în accident. Vom reveni.

Bacău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite