Profesor de matematică din judeţul Bacău, reţinut după ce a luat şpagă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Florin Constantin Enache, profesor de matematică la Colegiul "Nadia Comăneci" din Oneşti, a fost reţinut pentru 24 de ore după ce a luat 350 de lei de la doi elevi de clasa a IX-a.

Liceenii urmau să susţină examenele de corigenţă cu profesorul şi acesta le-a garantat promovarea contra costa. Dascălul urma să le dea rezolvarea exerciţiilor de la examenul de corigenţă.

Bacalaureat cu mascaţi şi şpagă de 150.000 de lei

„În fapt, la data de 22.03.2012, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău a fost formulat un denunţ cu privire la faptul că profesorul de matematică E.F.C. constrânge elevii din clasa a IX - a să efectueze meditaţii particulare, la domiciliul său din Oneşti. În mod concret, acesta îi determina pe elevi să ofere sume de bani săptămânal, cu scopul de a le da note de trecere pentru a nu rămâne corigenţi la materia sa“, se arată în comunicatul DGA. După flagrant s-au efectuat percheziţii acasă la profesor.

Mascații le-au pus "bețe-n roate" ziariștilor din curtea DNA

2.000 de lei, şpaga pentru comisia de la Bac.Mascații au ținut 300 de elevi captivi în școala de la Podu Turcului timp de trei ore

"Profesorul de matematică va fi prezentat instanţei Tribunalului Bacău cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile", a spus Felix Bănilă, prim procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău. Flagrantul a fost făcut duminică seară de ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie Bacău.

Rămâi pe bacau.adevarul.ro pentru a afla noutăţile din judeţ.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite