Bacău: Răpitorii copilului de 7 ani au fost arestați

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magistrații Judecătoriei Bacău au decis aseară târziu ca cei patru suceveni care au răpit un băiețel de 7 ani să stea dincolo de gratii cel puțin 29 de zile. Bărbații sunt acuzați de lipsire de libertate în mod ilegal. Ei au intrat în vizorul oamenilor legii în urmă cu două zile când „I-au săltat" din fața școlii pe copil după ce l-au ademenit cu bomboane și doi lei.

Sucevenii care l-au răpit pe copilul I. Stănescu (7 ani) pentru a le cere părinților o răscumpărare de 50.000 de lei în schimbul eliberării micuțului vor sta în arest cel puțin 29 de zile. Cei patru suceveni sunt Ioan S., (29 ani), Florin S., (23 ani), Gheorghe S., (20 ani) și Marcel S., (22 ani).

Deși inițial, Elena Stănescu, mama copilului răpit a afirmat că micuțul a fost ademenit pe stradă dintr-o coincidență a numelui, polițiștii afirmă că cei patru au „răpit" exact ce era în plan.

Mai citiţi:

(UPDATE) Bacău: Copil de şapte ani răpit din faţa grădiniţei. Răscumpărarea cerută: 500 de milioane de lei vechi

Bacău: Copilul răpit în schimbul a 50.000 de lei a povestit cum a fost ademenit ca să se urce în mașină. Cu bomboane și 2 lei

Nu este vorba de o confuzie. Cei patru suceveni aveau de recuperat niște bani și au vrut să răpească un copil din familie ca să ceară răscumpărare. Familia care era datoare la suceveni este rudă cu familia copilului răpit", a declarat Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Bacău.

Dacă vor fi vinovați răpitorii vor primi o pedeapsă cuprinsă între 7 și 15 ani de închisoare. În ciuda experienței trăite copilul răpit s-a întors deja în mijlocul colegilor săi de la grădiniță.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite