Bacău: Fiul lui Sechelariu şi fiica lui Stavarache, absolvenţi cu brio ai examenului Maturităţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atât în familia actualului primar a Bacăului, Romeo Stavarache, cât şi în cea a fostului edil, Dumitru Sechelariu, bucuria este imensă. Aceasta deoarece copiii cei mari ai ambelor familii au trecut cu succes proba maturităţii.

Ambii au gânduri mari şi vor ca din toamna să-i găsească în postura de studenţi. Dacă Doru Sirius Sechelariu doreşte cu tot dinadinsul să înveţe mecanica la cel mai înalt nivel, Irina Stavarache, vrea să ajungă medic.

Cu bolidul în poarta şcolii

Doru Sirius Sechelariu a promovat Bacalaureatul cu media 8,20. În jurul orei 14.00 el şi-a parcat Audi Q7, fix în poarta Colegiului „Alecsandri" şi s-a dus direct la listele afişate în faţa şcolii. „Sunt bucuros de rezultate. Vreu să dau la Facultatea de Inginerie Mecanică, de la Universitatea din Bacău. Vreau să cunosc bine motoarele maşinilor", a spus tânărul absolvent.

image

Bacalaureat de coşmar în Timiş. Elevii de la cinci licee au căzut în masă, niciun zece pentru timişeni

Licean român care a studiat în Japonia: „Nu e ca la noi «ce şmecher sunt că am copiat». Acolo cine a copiat se simte ruşinat”

REVOLUŢIE LA ŞCOALĂ: Elevii din două licee care au picat Bacalaureatul au scris "M... Daniel Funeriu" cu vopsea pe pereţi

Irina, fiica cea mare a primarului Stavarache a absolvit Colegiul „Vrănceanu" şi a obţinut la Bacalaureat media 9,15. Anul acesta, ea vrea să ajungă la facultatea de Medicină din Bucureşti. „Anul acesta fetele mele m-au făcut bucuros. Diana, cea mică a intrat la «Vrănceanu» cu media 9.96, iar cea mare a luat Bacalaureatul la acelaşi colegiu cu note mari", a spus plin de bucurie edilul Bacăului.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite