Managerul Spitalului Județean a câştigat procesul cu Ministerul Sănătăţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Geta Catrinţa a acuzat medicii că din cauza lor i-a fost afectată sănătatea, dar managerul de la Judeţean, Bogdan Totolici, a spus că s-au respectat toate procedurile
Geta Catrinţa a acuzat medicii că din cauza lor i-a fost afectată sănătatea, dar managerul de la Judeţean, Bogdan Totolici, a spus că s-au respectat toate procedurile

Directorul de la Spitalul Judeţean a fost sancţionat din cauza unei paciente. Medicul a câştigat procesul şi cere să i se retragă sancţiunea. Pacienta Geta Catrinţa susţine că, indiferent de sentinţă, sistemul sanitar românesc este bolnav.

Managerul Spitalului Judeţean, Bogdan Totolici, a primit un salariu mai mic după ce pacienta Geta Catrinţa a acuzat medicii spitalului că i-au administrat greşit vaccinul împotriva gripei porcine. Femeia a spus în mass media că din cauza tratamentului şi a îngrijirii precare a avut probleme aproape un an.

Ca reacţie la cazul din Arad, Ministerul Sănătăţii a sancţionat directorul de la Judeţean. Bogdan Totolici a susţinut tot timpul că medicii şi-au făcut datoria şi nu au greşit cu nimic. Nemulţumit că a fost sancţionat inutil a apelat la instanţă. „După cum am declarat şi la acea vreme, noi am făcut absolut tot ce ne-a stat în putinţă pentru pacientă, cum de altfel îi tratăm pe toţi bolnavii”, a declarat Totolici.

Geta Catrinţa a ajuns pe patul secţiei de Neurologie a Spitalului Clinic Judeţean cu dureri musculare şi abdominale, după vaccinare. Starea ei a fost precară timp de câteva luni. „Sănătatea mea nu se îmbunătăţea nici dacă managerul era sancţionat, nici în situaţia de faţă”, a declarat Geta Catrinţa.

Pe aceeași temă:

Se teme de paralizie după vaccinarea împotriva AH1N1

Vaccinul cu scandal, scos basma curată de către Ministerul Sănătății

Reacţie adversă la vaccinul AH1N1: „transfer“ în Ungaria

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite