„Rabla la pantofi” a fost lansată în această dimineaţă de cel mai tânăr pantofar din oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ştefan Filipaş repară pantofii vechi pentru a-i dona săracilor
Ştefan Filipaş repară pantofii vechi pentru a-i dona săracilor

Ştefan Filipaş a iniţiat un program inedit, menit să ajute familiile nevoiaşe. Arădenii îşi pot cumpăra pantofi noi la preţ redus, dacă renunţă la o pereche de încălţăminte veche, ce va fi reparată şi donată săracilor.

Cel mai tânăr pantofar din Arad, Ştefan Filipaş, a iniţiat astăzi programul „rabla la pantofi”. Ideea s-a născut în preajma sărbătorilor pascale, iar pantofarul spune că îşi doreşte ca iniţiativa lui să dea roade pentru a veni în sprijinul familiilor nevoiaşe.

„M-am gândit de mai demult să iniţiez programul «rabla la pantofi», aşa că de astăzi i-am dat drumul. Pantofii vechi pe care o să-i primesc de la clienţi o să-i repar şi o să-i donez săracilor”, a spus, în această dimineaţă, Ştefan Filipaş.

Promoţii de sărbători

În atelierul din cartierul Micălaca, Ştefan repară pantofi uzaţi, dar vinde şi încălţări noi. Prin noul program „Rabla”, arădenii pot cumpăra încălţăminte nouă cu 50 la sută reducere, dacă renunţă la pantofii lor vechi.

Singurul pantofar arădean care are o bază de date electonică a clienţilor

„Clienţii care aduc o pereche de pantofi vechi şi uzaţi, primesc reducere la cumpărarea altei perechi noi. Pantofii vechi îi repar, iar mai apoi îi donez săracilor”, a continuat pantofarul.

Ştefan Filipaş spune că în acest mod o să poată, din puţinul lui, să-i ajute şi pe cei care nu au posibilitatea să-şi cumpere o pereche de pantofi noi. „Până după sărbători sigur o să ţină programul rabla. Mi-aş dori ca şi persoanele înstărite să-mi urmeze exemplul”, a încheiat pantofarul arădean.

Pantofarul cu suflet are şi un site

Ştefan Filipaş deţine tot de astăzi şi un site, unde clienţii lui îi pot vedea marfa, promoţiile şi preţurile pe care le percepe. Pantofarul şi-a creat şi o bază de date electronică, unde îşi stochează datele clienţilor săi şi le oferă acestora reduceri. „De Paşte aş vrea să donez pantofii vechi bătrânilor din centrul de vârstnici de pe Calea Bodrogului”, a spus pantofarul.

Arad: GALERIE FOTO/ Ştefan Filipaş are grijă de tălpile arădenilor

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite