Două săptămâni de căutări și zeci de interogatorii pentru găsirea lui Mihai Mălăeș

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Mălăeş este căutat în continuare
Mihai Mălăeş este căutat în continuare

Colegii cu care tânărul s-a certat în seara în care a dispărut ar putea fi testaţi cu detectorul de minciuni. Poliţiştii arădeni spun că telefoanele celor care vor să dea indicii doar ca să primească recompensă îi încurcă în anchetă.

Zeci de elevi, cunoştinţe şi prieteni ai lui Mihai Mălăeş, dispărut la sfârşitul lunii trecute, calcă zilnic pragul Poliţiei din Chişineu Criş în speranţa că vor da de urma băiatului. În tot acest timp, telefonul poliţiei sună zilnic, dar indicile par să nu ducă nicăieri.

„Fiecare dintre aceste piste au fost verificate de noi. Din păcate, pistele care vorbesc de faptul că Mihai ar fi fost văzut în Ungaria, sau sub un pod la Zărand, sau la o fermă părăsită, nu s-au confirmat”, a declarat în această dimineaţă pentru Adevărul de Seară, Valeriu Flueraş, criminalist.

Recompensă pentru cei care îl vor găsi pe Mihai Mălăeş

În momentul de faţă, poliţiştii aşteaptă analizele de laborator în cazul cămăşii arse a lui Mihai Mălăeş, care a fost descoperită în imediata apropiere a locului unde s-a ţinut petrecerea. Până în prezent, peste o sută de persoane au fost interogate. Deoarece interogarea tinerilor care s-au certat cu acesta la petrecerea de la care a dispărut nu a condus la niciun rezultat, este luată în calcul testarea lor cu detectorul de minciuni.

UPDATE Pompierii arădeni îl caută pe Mihai Mălăeș pe cursul Crișului Alb

„Testarea cu detectorul de minciuni se face într-un anumit context. Trebuie îndeplinite nişte condiţii în care se face această testare, există o perioadă propice pentru asta”, a declarat în această dimineaţă Camelia Tuduce, purtător de cuvânt al Poliţiei Arad. În tot acest timp, elevii implicaţi în incident ţin legătura doar cu poliţiştii, iar la şcoală nici unul nu vorbeşte despre caz.

Recompensă cu multe zerouri

Dispariţia fiului fostului director al Direcţiei Agricole Arad ţine pe jar vestul ţării. După zvonurile care îl plasau pe Mihai în mai multe locuri din judeţ sau chiar peste graniţă, au început să apară date şi în legătură cu suma oferită drept recompensă de tatăl băiatului: 50.000 de euro. „Momentan noi nu am făcut publică vreo cifră anume. Au apărut tot felul de zvonuri cu privire la acest lucru, dar nu sunt adevărate”, a spus Ioan Mălăeş, tatăl băiatului dispărut.

O săptămână de căutări pentru o pistă în cazul lui Mihai Mălăeş. Apar primele indicii.

Poliţiştii în schimb spun că odată cu anunţul recompensei, făcut de familia băiatului, pistele oferite de cei care sună zilnic pe telefonul de urgenţă al Poliţiei încetinesc ancheta, aceştia pierzând timp preţios pentru a verifica fiecare indiciu în parte.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite