O săptămână de căutări pentru o pistă în cazul lui Mihai Mălăeş. Apar primele indicii.

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Mălăeş
Mihai Mălăeş

După o săptămână de căutări în care forţe impresionante au fost mobilizate pentru a-l găsi pe fiul fostului director al Direcţiei Agricole, apar primele indicii în cazul dispariţiei băiatului de 18 ani.

O bucată din cămaşa arsă a lui Mihai Mălăeş a fost descoperită de poliţişti în curtea şcolii din Chişineu Criş. Potrivit anchetatorilor, Mihai ar fi avut un conflict cu un alt băiat, invitat de asemenea la majoratul de la care a dispărut, în timpul căruia băiatul și-a dat jos cămașa, în vreme ce unul dintre tinerii cu care s-a certat i-a dat foc.

„Colegii lui Mihai au găsit-o plină de noroi. Nu credem să aibă vreo legătură cu dispariţia băiatului. Au fost la o petrecere, au băut un pic mai mult şi au avut loc nişte divergenţe între cei doi”, a declarat în această dimineaţă  pentru Adevărul de Seară,Valeriu Flueraş, criminalist.

O armată întreagă de oameni au pornit astăzi din nou pe urmele băiatului dispărut în urmă cu o săptămână. În tot acest timp, căutarea băiatului de 19 ani s-a extins şi în judeţele vecine. Aradul, Timişoara şi Oradea sunt împânzite de bannere şi afişe cu fotografia tânărului

Poliţiştii iau în calcul şi pista răpirii, deşi nu există încă dovezi. Mai mult de atât, apelurile pe telefonul familiei Mălăeş nu fac decât să îngreuneze căutările. „S-a luat în calcul şi o posibilă răpire, dar este doar o supoziţie, neexistând dovezi în acest sens. Oricum, noi verificăm fiecare ipoteză”, a spus Viorel Pârvan, agent şef adjunct, Poliţia din Chişineu Criş.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite