CAMPANIE - Gropile din oraș sunt duşmanii numărul unu al taximetriştilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craterele din asfalt pândesc şoferii mai ales pe străzile din cartiere
Craterele din asfalt pândesc şoferii mai ales pe străzile din cartiere

Şoferii care conduc prin oraş se plâng mai ales de străzile din cartierul Funcţionarilor care nu au mai fost asfaltate de ani buni. Taximetriştii spun că cea mai recentă şi adâncă groapă din oraş a apărut pe strada Mătăsari şi le este tot mai greu să o ocolească.

CAMPANIE - Gropi care înghit un om pe stradă surpată

Gropile din Arad continuă să le facă zile amare şoferilor de taxi care spun că o parte din banii câştigaţi îi investesc în reparaţia maşinilor. Cea mai recentă şi adâncă groapă, după părera şoferilor, este cea de pe strada Mătăsari, colţ cu Calea Victoriei. Ocupă aproape o bandă de mers, iar cei care ajung aici cu maşinile abia o mai pot ocoli.

„Este cumplit de ce avem parte în oraşul acesta. Străzi pline de gropi şi denivelări. Nu cred că avem o stradă unde să pot spune că merg liniştit în treapta a patra de viteză. Groapa de pe strada Mătăsari e de curând ieşită la suprafaţă şi ne cam dă bătăti de cap”, a spus Petru Panda, taximestrist de aproape zece ani.

Topul gropilor care dau dureri de cap șoferilor arădeni

Groapă mare cât o bandă

Cum a dat puţin căldura, iar zăpada s-a topit, cele mai urâte gropi din oraş au şi ieşit la iveală. Marea nemulţumire a arădenilor este faptul că acestea încurcă circulaţia mai ales pe străzi principale şi aglomerate la orele de vârf. „Groapa de pe strada Mătăsari ocupă aproape o bandă. Noroc totuşi că circulaţia se desfăşoară într-un singur sens, că altfel nu văd cum am fi putut ocoli două autoturisme o groapă atât de mare”, a explicat un alt şofer, Claudiu Mihnea. Reprezentanţii primăriei spun că au întrerupt lucrările de asfaltare din cauza temperaturilor mici care s-au înregistrat în ultimele zile, însă în perioada următoare toate străzile cu probleme din municipiu vor intra în atenţia lor. „O să asfaltăm toate porţiunile unde sunt probleme”, a declarat Corina Drăghici, purtător de cuvânt în cadrul Primărieie Arad.

Reîncep plombările de drumuri în municipiul Arad

Cartierul Funcţionarilor uitat de autorităţi
Locatarii de aici se plâng de faptul că străzile de aici, până nu demult cele mai îngrijite, au fost lăsate în voia întâmplării. De ani buni nu a mai trecut pe aici niciun utilaj care să asfalteze gropile apărute în ultimii ani. „De mult nu a mai venit nimeni să lucreze la aceste străzi”, a spus Viorel Mârza din Arad.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite