CAMPANIE - Gropi care înghit un om pe stradă surpată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ernest Nagy a intrat cu totul în craterul format de surparea de pământ
Ernest Nagy a intrat cu totul în craterul format de surparea de pământ

Pe strada Ardealului, locuitorii s-au trezit peste noapte cu un crater în drum, iar circulaţia este îngreunată în zonă. Locuitorii din zonă sunt îngroziţi că reparaţia va dura foarte mult, ar până atunci vor fi blocaje care-i vor înfuria pe şoferi.

Arădenii din Grădişte, mai exact cei de pe strada Ardealului, trăiesc de ani de zile cu teama în sân din cauza unor săpături la mare adâncime făcute acolo. Încă din urmă cu 10 ani, când în dreptul caselor lor a fost construită o staţie de pompare, aceştia se aşteaptau la ce e mai rău.
Şi răul a venit săptămâna trecută, când practic jumătate din şosea s-a surpat, lăsând în urmă un crater de circa zece metri pătraţi în care poate intra fără mari probleme un om.

Groapă împrejmuită

„Strada arată acum ca după un cutremur. Ne plângem de ani de zile că lucrarea este prost făcută. Totul este făcut din balastru, iar săpăturile sunt la şase metri în jos”, a declarat Ernest Nagy, un locatar din zonă. Bărbatul mai susţine că pe strada Ardealului circulă frecvent şi maşini de mare tonaj, ceea ce înrăutăţeşte situaţia.
Ernest Nagy a mai subliniat că şi casele sunt în pericol din cauza surpării terenului, iar vinerea trecută o maşină chiar a căzut în acea groapă. La sesizarea locatarilor, autorităţile locale au venit să încercuiască perimetrul.

Fără soluţii

„Noi am venit la faţa locului şi suntem la dispoziţia primăriei cu expertiza noastră şi împreună să găsim o soluţie pentru remediere”, a declarat, pentru Adevărul de Seară Arad, Radu Timofte, directorul tehnic al Companiei de Apă Arad.
Directorul tehnic al primăriei Arad, Răzvan  Popa, a declarat pentru Adevărul de Seară Arad că într-adevăr pe acea stradă sunt probleme şi s-au făcut reparaţii în mod repetat, dar fără niciun rezultat de durată.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite