Uțu Rohozneanu și doi “locotenenți” au depus declarații sub anonimat într-un alt dosar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Uțu, Fizi și Dragoman au ajutat la soluționarea unui alt dosar
Uțu, Fizi și Dragoman au ajutat la soluționarea unui alt dosar

Mare a fost surprinderea tututor celor care s-au aflat astăzi în sala 104 a Tribunalului Arad unde s-a desfășurat o nouă ședință de judecată în cazul dosarului Uțu Rohozneanu, după ce judecătorul a anunțat că trei dintre inculpați se află în programul de protecție al martorilor.

VIDEO A doua amânare în procesul uciderii lui Traian Trifa

Este vorba despre „Împăratul” Uțu Rohozneanu și “locotenenții” Ioan Vivi Fizidean și Daniel Dragoman care se pare că au depus niște mărturii, sub identitate protejată, într-un alt dosar.

Chiar dacă judecătorul de caz nu a făcut public procesul la care cei trei au fost citați, toată lumea bănuiește că este vorba despre clanul rival: Ovidiu Răchită și Florin Moldovan.

Pedepse înjumătățite

Cei doi sunt principalii suspecți în cazul uciderii fiului judecătorului Ioan Trifa în urmă cu aproape șase ani de zile. În rechizitoriul lui Ovidiu Răchită și Florin Moldovan, procurorii descriu faptul că un număr de șase martori protejați au declarat că ei se fac vinovați de crimă.

A început o nouă rundă de audieri în dosarul Uțu Rohozneanu

Pentru că au ajutat la soluționarea unei cauze, Uțu Rohozneanu, Ioan Vivi Fizidean și Daniel Dragoman vor avea pedepse înjumătățite. Următorul termen de judecată în dosarul "Împăratului" a fost programat pe data de 29 martie, cel mai probabil ultimul pentru că judecătorul mai are de audiat un singur martor.

Prima înfăţişare a procesului în cazul uciderii lui Traian Trifa s-a amânat pe 12 martie

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite