A început o nouă rundă de audieri în dosarul Uțu Rohozneanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ceilalţi se află închişi la Penitenciarul de Maximă Arad
Ceilalţi se află închişi la Penitenciarul de Maximă Arad

Procesul anului s-a reluat în această dimineață, cu o nouă serie de audieri, se pare că printre ultimele înainte de marea sentință. Cei 15 interlopi, în frunte cu “Împăratul” Uțu Rohozneanu au fost aduși sub escortă în celebra sală 104 a Tribunalului Arad, încă de la ora 9.30.

Arad: Clanul Uţu Rohozneanu înjughia oamenii fără pic de milă

Audierile au început cu ultimii martori din dosar, majoritatea dintre ei depunând deja declarații în fața judecătorului de caz. Uțu Rohozneanu împreună cu cei 14 “locotenenți” sunt acuzați că au inițiat un grup infracțional extrem de periculos, au bătut și amenințat cu moartea mai multe persoane, au tâlhărit, au șantajat și au cerut taxe de protecție.

Arad: Amânările repetate din procesul Clanului Uţu Rohoznenu îi neliniştesc pe arădeni

Toate capetele de acuzare au fost studiate cu mare atenție de către magistrați, iar după aproape un an de zile, prima sentință pentru toți cei 15 interlopi se apropie cu pași repezi.

Interlopii lui Uțu își așteaptă sentința

Nu o dată membrii grupului au bătut şi atacat persoane pentru a-şi impune supremaţia. Zeci de victime au depus plângeri împotriva membrilor grupării și tot atât de multe și-au retras acuzațiile de frica celui care a pus stăpânire pe un oraș întreg.

Gheorghe Beleiu, unul din “locotenenții” lui Uțu Rohozneanu, se dă bolnav ca să fie liber

În rechizitoriul întocmit de procurori se descriu cu lux de amânunte mai multe fapte la care au participat interlopii lui Uțu. Au înjunghiat oameni fără milă, au amenințat că violează o fetiță de 9 ani, au cerut taxe de protecție persoanelor care au prins frică în fața lor, cu alte cuvinte și-au făcut singuri legea.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite