Arad: Amânările repetate din procesul Clanului Uţu Rohoznenu îi neliniştesc pe arădeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad: Amânările repetate din procesul Clanului Uţu Rohoznenu îi neliniştesc pe  arădeni
Arad: Amânările repetate din procesul Clanului Uţu Rohoznenu îi neliniştesc pe arădeni

Nenumăratele amânări din cadrul procesului interlopilor îi fac pe arădeni să îşi pună multe semne de întrebare legate de pedeapsa pe care o vor primi.

Dacă până nu demult prezenţa interlopilor în oraş îi teroriza pe oamenii mai slabi de înger, acum arădenii se simt puţin mai în siguranţă de curăţenia făcută printre interlopi.

Cetăţenii arădeni aşteptă deznodământul

Arădenii cred că mai este loc de curăţenie, deoarece au mai rămas câteva găşti de cartier care încă îşi mai fac singuri legea.
„Sunt un om simplu, nu am avut de-a face cu interlopii oraşului dar din ce am citit şi am auzit până acum, e un lucru foarte bun că organele abilitate au început să cureţe oraşul de aceste clanuri. Nu înţeleg totuşi de ce, procesul interlopilor care au terorizat arădenii, se tot amâna la nesfârşit. În occident, aceleaşi probleme se rezolvă în scurt timp. La noi durează în schimb ani întregi. Sper ca vinovaţii să-şi primească pedeapsa cuvenită”, a declarat pentru Adevărul de Seară Ion Stoican, 60 de ani, pensionar.

***
Clanul Împăratului Uţu Rohozneanu  a şantajat, a tâlhărit zeci de persoane, nevoite ulterior să părăsească chiar ţara de frică, au bătut cu bestialitate pentru a se impune şi a-şi demonstra supremaţia, au cerut zeci de taxe de protecţie sau aşa-zise „taxe de şmecheri”, au mobilizat oameni care să „facă poze” pentru intimidarea adversarilor, şi-au însuşit folosind pistoale şi alte arme, prin orice mijloace posibile, zeci de imobile, terenuri, sute de mii de euro plus alte bunuri iar în final au fost la un pas de a ucide o persoană pentru simplul fapt că „nu s-a supus ordinelor”.

Toate sunt fapte săvârşite de clanul „Împăratul, locotenenţii şi executanţii, lui”

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite