VIDEO A doua amânare în procesul uciderii lui Traian Trifa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Moldovan și Ovidiu Răchită vor reveni în fața instanței pe 19 martie
Florin Moldovan și Ovidiu Răchită vor reveni în fața instanței pe 19 martie

După ce în urmă cu patru zile, principalii suspecți în cazul uciderii fiului judecătorului Ioan Trifa au cerut amânarea ședinței de judecată pe motivul că vor să-și angajeze noi apărători, astăzi, avocații lui Ovidiu Răchită și Florin Moldovan au cerut o nouă amânare.

Motivul invocat a fost că nu au avut timp să studieze dosarul, având în vedere că acesta a ajuns la Tribunal abia ieri. Instanța a decis să le dea un răgaz de o săptămână, următorul termen fiind pe data de 19 martie.

Prima înfăţişare a procesului în cazul uciderii lui Traian Trifa s-a amânat pe 12 martie

Ovidiu Răchită și Florin Moldovan sunt acuzați că în urmă cu aproape șase ani l-au omorât cu sânge rece pe fiul judecătorului Ioan Trifa. Trupul tânărului Traian Trifa a fost găsit abia a doua zi după crimă pe malul Mureșului, în apropierea Ștrandului Neptun.

Mâine va avea loc prima înfățișare în procesul lui Moldovan și Răchită acuzați de crimă

La înfățișarea de astăzi, procurorul de caz nu a fost de acord cu amânarea ședinței de judecată însă instanța a decis să fie ultima amânare. Mai mult, avocații celor doi inculpați au cerut ca în cursul zilei de luni 15 martie, aceștia să poată să se uite peste dosar.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite