UPDATE Elevele care și-au dat pumni în timpul orei s-au împăcat GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Colegii de clasă ai celor două fete sunt şocaţi de cele întâmplate
Colegii de clasă ai celor două fete sunt şocaţi de cele întâmplate

Părinții celor două bătăușe de la “Economic” au fost chemați la școală. Profesorii de la Colegiul Național “Economic” continuă ancheta internă în cazul bătăii dintre cele două eleve din clasa a IX-a.

Conducerea liceului “Economic” a trimis o solicitare scrisă către părinții elevelor care și-au împărțit pumni în sala de clasă, să se prezinte la direcțiunea instituției pentru a discuta despre incident.

Adelina Baibațan și Angelica Căldăraș din clasa a IX-a s-au luat la bătaie din cauză că una dintre ele a stropit-o cu apă pe cealaltă.

“Azi vom discuta cu părinții celor două eleve, după ce ieri toți colegii au dat declarații despre felul în care s-a petrecut incidentul. În urma acestor discuții și în funcție de ce a declarat fiecare elev din clasa a IX-B, vom putea lua măsuri”, a declarat în această dimineață, Gabriela Stoiadin, diriginta clasei. Cele două eleve bătăușe, Adelina Baibațan și Angelica Căldăraș nu obișnuiau să chiulească și avea note bune la toate materiile.

Frustarea, principala cauză

Psihologii sunt de părere că astfel de incidente au loc din cauza sentimentului de frustrare. Tinerii sunt invidioși și încearcă să se facă remarcați prin diferite metode.

“Liceenii au de regulă un comportament mai rebel și încearcă să fie perfecți în toate domeniile. De aici pornesc certurile și frustările”, a declarat Madiana Popescu, psiholog. La rândul lor, cele două colege care în urmă cu două zile s-au bătut mai ceva ca pe un ring de box, au declarat că s-au împăcat și se înțeleg de minune.

Adelina Băibățan una dintre elevele bătăușe, cu bluză gri și mov

CLICK PE POZĂ PENTRU GALERIE FOTO

Două eleve au ajuns vedete pe Internet după ce s-au bătut în văzul colegilor

UPDATE Elevele de la Economic care s-au snopit în bătaie au dat declarații în fața profesorilor VIDEO

VIDEO Bătaie ca în filme între două fete la Colegiul Economic din Arad

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite