UPDATE Elevele de la Economic care s-au snopit în bătaie au dat declarații în fața profesorilor VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Clasa elevelor bătăușe
Clasa elevelor bătăușe

Sub privirile uimite ale colegilor, două eleve din clasa a IX-a de la Colegiul Național Economic și-au împărțit pumni și s-au tras de păr mai ceva ca în filmele de acțiune.

Întreaga scenă a fost filmată cu un telefon mobil, de către un coleg al celor două bătăușe și postată mai apoi pe Internet. De aici a fost doar un pas până la un adevărat scandal.

VIDEO Bătaie ca în filme între două fete la Colegiul Economic din Arad

“Am aflat abia ieri dimineață de incident. Doamna director a  fost de serviciu în școală până seara târziu dar elevii nu au spus la nimeni nimic. Facem verificări iar apoi vom lua măsurile care se impun”, a declarat Mircea Cismaș, director adjunct la Colegiul Economic.

S-au stropit cu apă în baie

Întreg scandalul a ieșit de la o joacă a fetelor, în baie. Cele două s-au udat cu apă, în primă fază din greșeală. Mai apoi au început să se injure reciproc iar când au ajuns în clasă au declanșat bătaia. “Sunt de-a dreptul șocată de incident. Clasa a IX –B este una ascultătoare și nu am avut probleme cu ei.

Am luat legătura cu părinții elevelor, i-am pus pe toți colegii să dea declarații iar în funcție de ce spun copiii, vom vedea ce măsuri vom lua”, a declarat Gabriela Stoiadin, diriginta clasei.

Aceasta mai spune că cele două eleve bătăușe, Adelina Baibațan și Angelica Căldăraș nu obișnuiau să chiulească și avea note bune la toate materiile. După finalizarea anchetei interne, cele două fete vor fi consiliate cel mai probabil și de către psihologul școlii, pentru a înțelege cât de gravă este violența în școli.

“Nu vreau să declar nimic până când nu va veni mama mea la școală. M-am împăcat cu colega mea și nu mai suntem certate”, a spus Adelina Baibațan, în vreme ce Angelica Căldăraș a refuzat categoric să declare ceva.

În cursul acestei zile, părinții celor două bătăușe au fost chemați să se prezinte la direcțiunea școlii pentru a discuta cu diriginta clasei. “Am fost de față când s-au bătut colegele mele. S-au înjurat prima dată după care le-am văzut la podea cum își dădeau pumni. Una dintre ele este zgâriată pe față”, a spus Cosmina Peșa, colegă de clasă.

CLICK PE POZĂ PENTRU GALERIE FOTO

Colegiul Economic Arad
Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite