UPDATE CONTESTAŢII BACALAUREAT 2011 Rezultatele din Judeţul Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

S-au corectat cotestaţiile depuse de către elevii arădeni care nu au reuşit să ia o notă de trecere la examenul naţional de Bacalaureat. Aradul se situează rușinos în topul județelor cu cea mai mică rată de promovabilitate la bacalaureat. Acest lucru este confirmat şi de către reprezentanții Inspectoratului Școlar Arad. 

Vezi aici lista candidaţilor la examenul de Bacalaureat 2011

Mai mult decât atât, reprezentanții Inspectoratului Școlar Arad susțin că anul acesta s-a înregistrat cea mai scăzută promovabilitate la bacalaureat din istorie. Astfel, cele mai slabe rezultate obținute vreodată la sesiunile de bacalaureat susținute în județul Arad au fost înregistrate în această vară, când procentul de promovabilitate a fost doar 36,43%. Aproape jumătate, ținând cont că anul trecut, înainte de depunerea contestațiilor procesul a fost de 86,38%.

Jurnaliştii “Adevarul” vor prezenta în timp real rezultatele la contestaţiile la Bacalaureat. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Arad, 1.645 de elevi au depus contestații la BAC 2011, reprezentând mai mult de o treime dintre absolvenții care s-au prezentat la examenul de bacalaureat.

BACALAUREAT În urma contestaţiilor depuse la 471 de elevi a fost modificată nota

Numărul contestațiilor la BAC 2011 este în creștere în comparație cu anii trecuți. Astfel, în 2010 au fost depuse doar 800 de contestații, iar în 2009 doar 300. Soluționarea contestațiilor la BAC 2011 a început marți, urmând ca procesul să fie finalizat joi.

Rezultatele la contestațiile de la BAC 2011 vor fi afișate în cursul zilei de vineri. Totuși, secretarul de stat din Ministerul Educației a declarat că rezultatele de la BAC 2011 nu se vor schimba în urma contestațiilor.

Cine sunt vinovaţii dezastrului de la Bacalaureat 2011 în judeţul Arad

Praf şi pulbere la examenul maturităţii: BAC-ul codaşilor versus BAC-ul elitelor

Un altfel de Bac: trei elevi din Arad au reușit să ia nota 10 la examenul național

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite