Poliţiştii au o pistă pentru a-l găsi pe Mihai Mălăeş care a dispărut de 9 zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul ar fi trebuit să sărbătorească astăzi onomastica, alături de familie şi de cei mai buni prieteni, aşa cum o făcea în fiecare an. Astăzi trebuia să fie sărbătoare în familia Mălăeş din Chişineu Criş, însă din păcate este mare tristeţe.

Mihai Mălăeş, băiatul care a dispărut în urmă cu o săptămână şi ceva, şi-a sărbătorit cu cei dragi în fiecare an ziua de nume cu ocazia Sfinţiilor Arhangheli Mihail şi Gavril.

Astăzi, de ziua lui, căutările continuă în speranţa că până la urmă îi vor da de urmă. Familia, prietenii, colegii şi profesorii se roagă neîncetat ca fiul lor să fie în viaţă şi să-l găsească cât mai repede.

„Suntem bulversaţi şi consternaţi mai ales în urma ultimilor vorbe care circulă. Din câte ştiu la şcoală nu şi-a ţinut în ultimul timp ziua. Acum banca în care stătea este liberă”, spune Amelia Palcu, director al Liceului Teoretic Mihai Veliciu Chişineu-Criş.
Poliţiştii din Chişineu Criş, după multe căutări, au găsit în curtea şcolii din localitate o bucată din cămaşa arsă a lui Mihai Mălăeş. Potrivit anchetatorilor, Mihai ar fi avut un conflict cu un alt băiat, invitat de asemenea la majoratul de la care a dispărut.

În timpul conflictului, Mihai şi-ar fi dat jos cămaşa, în vreme ce unul dintre tinerii cu care s-a certat i-a dat foc. „Colegii lui Mihai au găsit-o plină de noroi. Nu credem să aibă vreo legătură cu dispariţia băiatului. Au fost la o petrecere, au băut un pic mai mult şi au avut loc nişte divergenţe între cei doi”, a spus Valeriu Flueraş, criminalist.

Căutări extinse

În această dimineaţă căutările s-au extins atât în judeţul Arad, cât şi în cele învecinate. Mai mult de atât, reprezentanţii Poliţiei Comunitare Arad au luat încă de la primele ore ale dimineţii la periat zonele din municipiu, rămase neatinse. „Am început căutările la Ceala, la Trei Insule, dar şi pe malul Mureşului”, spune Viorica Graur, director al Poliţiei Comunitare Arad. 

O săptămână de căutări pentru o pistă în cazul lui Mihai Mălăeş. Apar primele indicii.

Recompensă pentru cei care îl vor găsi pe Mihai Mălăeş

O săptămână de căutări pentru Mihai Mălăeş. Drama băiatului a cuprins tot vestul ţării.

FOTO Vezi poze cu Mihai Mălăeș la petrecerea de la care a dispărut fără urmă

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite