Polițiștii comunitari acuzați de lipsire de libertate vor veni în fața instanței

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Patcău îşi doreşte ca cei doi comunitari să plătească pentru fapta lor
Florin Patcău îşi doreşte ca cei doi comunitari să plătească pentru fapta lor

Conducerea Poliţiei Comunitare nu a aflat, încă, de faptul că cei doi agenţi au fost trimişi în judecată. Cei doi poliţişti comunitari acuzaţi de lipsire de libertate în mod abuziv se vor prezenta în faţa instanţei în aceeaşi zi în care se reia procesul interlopilor.

CITEȘTE ȘI:

ARAD: UPDATE Cei doi poliţişti comunitari care au bătut un taximetrist au scăpat de arest

Arad: Poliţiştii comunitari acuzaţi că au bătut un taximetrist nu au avut abateri până în prezent

Arad: Poliţia Comunitară se confruntă cu probleme încă de la înfiinţare

Prima înfăţişare a lui Adrian Lupu şi Cristian Ulucaru va avea loc pe 13 ianuarie 2010. Potrivit reprezentanţiilor Tribunalului Arad, dosarul celor doi comunitari a ajuns în atenţia lor la începutul lunii decembrie 2009. Cristian Ulucaru şi Adrian Lupu au fost eliberaţi din arest preventiv în luna iulie 2009, iar în prezent sunt cercetaţi în stare de libertate.

Eliberaţi din arest

Instanţa a hotărât la acea vreme să emită un mandat de arestare pentru 29 de zile, dar avocaţii celor doi comunitari au reuşit să-i convingă pe magistraţi să-i elibereze pe clienţii lor. „Dosarul pe numele lui Adrian Lupu şi Cristian Ulucaru a fost înregistrat la Tribunalul Arad pe data de 10 decembrie 2009. Prima înfăţişare din cadrul procesului lor va avea loc pe 13 ianuarie 2010. Cei doi sunt acuzaţi de lipsire de libertate în mod abuziv”, a declarat în această dimineaţă Diana Dărăban, purtător de cuvânt al Tribunalului Arad.

Conducerea Poliţiei Comunitare spune că nu a fost încă înştiinţată de faptul că cei doi au fost trimişi în judecată. Florin Patcău, fost taximetrist, îi acuză pe cei doi comunitari că l-ar fi bătut cu săbăticie din cauză că a parcat într-un loc nepermis. „Incidentul a avut loc în cartierul Grădişte. Comunitarii m-au luat pur şi simplu pe sus, mi-au pus cătuşele şi m-au bătut, pe motivul că aş fi parcat pe o trecere de pietoni. Am avut mâna şi piciorul în ghips”, îşi aminteşte bărbatul.

MAI CITEȘTE ȘI:

Arad: Doi poliţişti comunitari filmaţi cum asistă zâmbind la o cursă ilegală de maşini în plin centrul oraşului (VIDEO)

Arad: VIDEO Taximetriștii arădeni se plâng de prestația polițiștilor comunitari (GALERIE FOTO+ SONDAJ)

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite