Arad: VIDEO Taximetriștii arădeni se plâng de prestația polițiștilor comunitari (GALERIE FOTO+ SONDAJ)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O mare parte din taximetriștii arădeni spun că Poliția Comunitară face de râs orașul.

Cazului fostului taximetrist Florin Patcău, bătut cu sălbăticie de doi polițiști comunitarii, i-a îngrozit pe şoferii de taxi din oraş.


Ilie Șod este taximetrist de 18 ani. El spune că nu practică o meserie tocmai ușoară și asta deoarece este tot timpul în pericol. Ilie a povestit că în urmă cu o lună de zile și el era la un pas de a cădea în plasa polițiștilor comunitari, tercând printr-o situație similară cu cea a lui Florin Patcău.

„Am parcat pe o trecere de pietenoni din zona pieței mari, lângă Catedrala Ortodoxă veche. La doar câteva minute au venit doi polițiști comunitari la mine și au început să mă înjure. Pe un ton ridicat și cu vorbe vulgare mi-au spus că nu staționez unde trebuie și să plec de pe trecerea de pietoni cât mai repede. Eu sunt un om calm de aceea nu am ripostat. Puteam să fiu eu în locul colegului nostru Florin. Îl cunosc deoarece e imposibil după atâția ani de taxi să nu ne știm. Îmi pare rău de el și vreau ca cei doi polițiști să fie pedepsiți. Nu este normal comportamentul lor”, a spus Ilie Șod, taximetrist.


Pe de altă parte, un alt șofer de taxi e de părere că vinovați în acest caz se fac reprezentanții municipalității care au angajat oameni cu un caracter îndoielnic tocmai la Poliţia Comunitară.


“Să nu ne mirăm că s-a întâmplat ce s-a întâmplat cu colegul nostru. La comunitari nu sunt decât niște oameni fără școală care habar nu au pe ce lume trăiesc. Să vă uitați puțin la celelelate țări europene cum arată un polițist comunitar, ce ținută are și cum se comportă”, a susţinut Florea Memet, șofer de taxi.
Colegii lui Florin Patcău spun că nu-l cred în stare să fi mințit că ar fi fost bătut de cei doi polițiști, ba mai mult sunt convinși că nu numai el a căzut victim în fața acestor indivizi.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite