Piste false pentru găsirea fiului fostului director al Direcţiei Agricole

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Mălăes este căutat de ore întregi
Mihai Mălăes este căutat de ore întregi

Forţe impresionante au fost mobilizate pentru a-l găsi pe fiul fostului director al Direcţiei Agricole Arad. După ce au căutat pe o rază de 20 de kilometri, primele indicii au început să apară.

Astfel, telefonul de urgenţă al Poliţiei a început să sune odată cu anunţul făcut de familia băiatului, că oferă recompensă pentru orice indiciu care ar putea duce la găsirea lui. În vreme ce Mihai Mălăeş a fost văzut fie prin centrul Aradului, Budapesta sau chiar prin judeţ, la Zărand, pompierii îl caută în continuare prin împrejurimi, dar fără nici un rezultat.

De ieri în schimb, căutările s-au mutat în zona comunei Zărand, acolo unde localnicii spun că l-au văzut pe Mihai. Deşi au fost mobilizaţi pompieri în zonă, după ore întregi de căutări, nimeni nu a putut da de urma băiatului.

„Se caută în continuare pe o rază foarte mare, prin păduri, cu vânători care cunosc foarte bine zona, pe albia Crişului, la stâne, în stufăriş, peste tot, dar din păcate nu avem niciun indiciu”, a declarat, Camelia Tuduce, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Arad.

Fata care l-a văzut ultima pe tânărul dat dispărut

Recompensă pentru cei care îl vor găsi pe Mihai Mălăeş

Familia băiatului dispărut cere ajutorul populaţiei

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite