În primele șase ore de la deschiderea mall-ului s-a înregistrat un trafic de peste 20.000 de vizitatori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Promoțiile excepționale, concertul trupei Holograf și o serie de evenimente pentru toată familia, care s-au desfășurat pe parcursul întregii seri, toate moderate de vedeta Wilmark, s-au numărat printre surprizele cu care Atrium Center Arad și-a așteptat primii vizitatori.

În primele șase ore de la deschidere, peste 20.000 de arădeni au venit la mall. Primii vizitatori au început să se adune cu câteva ore înainte de ora anunțată pentru deschidere, iar numărul lor creștea vertiginos pe măsură ce se apropia ora deschiderii.

Atrium Center a fost vândut ieri firmei maghiare Arcadom din cauza datoriilor

“Organizatorii, din motive de securitate și siguranță, pentru a evita îmbulzeala și haosul, au decis să deschidă mall-ul la ora 16.00, cu o oră mai repede decât ora programată”, a declarat Adina Călinescu, country manager Atrium.

Premii de peste 15.000 de euro

Tinerii, părinții, copiii, persoanele de vârsta a treia au fost impresionați de arhitectură, de sistemul de iluminrae care își schimbă culoarea, de copacii și plantele din interior. În numai o oră, parcarea de peste 1.000 de locuri a fost plină.  Arădenii au putut alege dintr-o varietate de oferte atractive, consursuri sau promoții excepționale.

Atrium Center le va oferi astăzi arădenilor premii în valoare de peste 15.000 de euro

Un număr de 250 de vouchere în valoare de 100 de lei fiecare, valabile în oricare din cele 50 de magazine deschise, au fost distribuite celor care au participat la concursurile pregătitre de organizatori. Valoraea totală a premiilor s-a ridicat la peste 15.000 de euro.

Noul mall Atrium Center ajută la economii: elimină drumurile la Timişoara

“Atrium Center va fi o atracție nu doar pentru Arad, ci pentru întreaga regiune de vest. Am reușit să aducem brand-uri cunoscute și bine adaptate pieței căreia ne adresăm și să oferim clienților un loc unde își pot face cumpărăturile, pot viziona un film sau pot servi o masă la restaurant. Sunt mulțumit de felul în care s-a materializat proiectul, dar clienții își vor spune cuvântul”, a declarat Michael Israeli, managing partener Atrium Centers.

Mall-ul Atrium Center aduce 1.000 de noi locuri de muncă pentru arădenii fără job

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite