Atrium Center le va oferi astăzi arădenilor premii în valoare de peste 15.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mult așteptata zi a sosit, pentru că la ora 17.00 se vor deschide porțile Atrium Center, primul mall din oraș, un mall modern, elegant, la care au lucrat cei mai buni specialiști din fiecare segment de specialitate.

Mall-ul va servi publicul cu o varietate de magazine, incluzând o selecție de magazine de fashion, sport, electrice și electronice, cafenele, restauirante, servicii și divertisment. “Atrium Center este conceput să satisfacă toți vizitatorii, indiferent de vârstă. De asemenea, mall-ul va găzdui primul parking din Arad, precum și primul cinema multiplex din oraș”, a declarat Adina Călinescu, country manager Atrium.

Unul din cele mai bune mall-uri din țară

Astăzi, vizitatorii vor avea parte de premii în valoare de peste 15.000 de euro, promoții excepționale, un concert Holograf de zile mari și o serie de evenimente pentru toată familia, care se desfășoară pe parcursul întregii seri, toate moderate de Wilmark.

“Am avut în vedere să creăm cel mai bun mix de chiriaşi, pentru a acoperi cele mai variate nevoi. Din perspectiva designului, a funcţiunilor comerciale, a accesibilităţii şi a vizibilităţii l-am conceput pentru a fi un mall de referinţă, unul dintre cele mai bune din România. Atrium Center are o suprafaţă închiriabilă de 30.000 de mp, care reflectă cererea pentru spaţii de închiriere pe care o estimăm pentru următorii 5-7 ani”, a adăugat Adina Călinescu, country manager Atrium Centers.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite