Ion Moţ despre scandalul naţional Dan Diaconescu: „Invidia şi ura mi-au adus necazul”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Zărandului Ion Moţ, care i-a denunţat la Direcţia Naţională Anticorupţie pe clarvăzătorul Doru Pârv şi pe proprietarul televiziunii OTV Dan Diaconescu pentru că l-ar fi şantajat, crede că totul a pornit de la invidia adversarilor săi politici.

Dan Diaconescu despre viitorul său partid politic: "E un partid născut în puşcărie. Cătuşele vor fi simbolul electoral"

„Eu nu port ură nimănui, nici măcar celor care m-au şantajat. Poate că nici nu i-aş fi denunţat dacă ar fi fost cooperanţi şi mi-ar fi înapoiat cei 65.000 de euro pe care i-am dat lui Pârv. Sursa şantajelor orchestrate de Dan Diaconescu şi Doru Pârv sunt ura şi invidia care îi macină pe unii dintre duşmanii mei politici. Acestea mi-au adus necazul”, a explicat Ion Moţ, primarul Zărandului. Acesta mărturiseşte că în cursul anului trecut şi-a vândut o casă şi o maşină pentru a putea să îi achite lui Pârv suma de 65.000 de euro.

Clarvăzătorul arădean cu acte în regulă locuieşte cu bunica sa

Şeful lui Doru Pârv, Dan Diaconescu, a fost eliberat ieri seara, în vreme ce clarvăzătorul rămâne în arest, contestaţia sa fiind respinsă. „Harul” lui Pârv nu l-a ajutat să prevină nici arestarea sa, nici eliberarea în urma recursului.

Mama lui Doru Pârv: "Moț acesta e un mare hoț și e implicat în multe mârșăvii. I-a întins o capcană fiului meu"

După ce a fost arestat preventiv miercuri dimineaţă, de magistraţii Judecătoriei Sectorului 1, la cererea procurorilor DNA, familia lui Doru Pârv nu a mai apucat să ia legătura cu clarvăzătorul. „După atâtea zile, noi încă nu am apucat să vorbim cu Doru”, a spus Florica Pârv, mama lui Doru.

UPDATE: Ce se ascunde în cabinetul lui Doru Pârv? Are un şarpe pe care îl hipnotizează, a venit cu un Bentley la “serviciu”, dar este “un mare şarlatan” – asta spun vecinii clarvăzătorului Doru Pârv

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite