Jules Verne a ajuns la chioşcuri cu două ore de întârziere şi s-a vândut în 30 de minute

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Rad vrea întreaga colecţie Jules Verne
Nicolae Rad vrea întreaga colecţie Jules Verne

Albaiulienii au păzit chioşcurile de ziare încă de la ora 7.00 pentru a intra în poseia celui de-al doilea volum de Jules Verne. Vânzătoarele de la chioşcurile de ziare din centrul municipiului Alba Iulia au ţinut să precizeze că oamenii sunt nerăbdători în fiecare miercuri şi insită ca acestea să le reţină cărţi.


Citeşte despre cel mai mare fan al lui Jules Verne din România

Citiţi şi:

Braşovenii au înfruntat frigul şi nămeţii pentru cartea „Insula Misterioasă“, de Jules Verne

„Dinatinte de ora 7.00 am avut clienţi care întrebau de carte însă ghinionul lor a fost că distribuţia lor a întârzâiat din cauza unui accident. Mulţi se temeau că nu o să mai prindă. Oamenii m-au rugat de săptămâna trecut să le reţin cartea“, a explicat Dorina Popa, vânzătoare la un chioşc de ziare din centrul Albei Iulia.

La ora 9.00 stocul de cărţi Jules Verne era deja epuizat. „Le-am primit la 8.30, iar după 30 de minute am vândut peste 30 de bucăţi. Practic au rămas doar cărţile abonaţilor“, a explicat Mirela Pop, vânzătoare la un chioşc de ziare din Alba Iulia.

Astăzi volumul s-a vândut la preţul ziarului, însă începând cu volumul al doilea al romanului "Insula misterioasă", care va apărea la 27 ianuarie, preţul unui exemplar din colecţia „Jules Verne“ va fi de 10,99 lei.

Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite