Nunţi de fiţe la Alba Iulia. Mircea Geoană este naş de cununie iar fiica antrenorului Sorin Cârţu se mărită cu un avocat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alba Iulia va găzdui sâmbătă două nunţi de fiţe cu persoane importante. La una dintre nunţi va fi naş preşedintele Senatului, Mircea Geoană împreună cu soţia Mihaela. Cealaltă nuntă o are în postura de mireasă pe Ioana Cârţu, fiica lui Sorin Cârţu, cunoscutul antrenor de fotbal.

Citiţi şi: Sorin Cârţu şi-a cununat fiica cea mare la Alba Iulia. Mirii s-au plimbat prin Cetate cu o caleaşcă de epocă (FOTO VIDEO)

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, naş la Alba Iulia. Mirele cântă la vioară în orchestra Operei de Stat din Viena

Mircea şi Mihaela Geoană îi vor conduce în faţa altarului de la Catedrala Ortodoxă pe Liviu Burz (37 ani) şi Ioana Burz (35 ani). Mireasa este din Sebeş, a urmat liceul la Alba Iulia şi facultatea de ştiinţe economice la Bucureşti. Cei doi s-au cunoscut la Alba Iulia în urmă cu doi ani.

Ioana şi Liviu Burz

Ioana şi Liviu Burz

Liviu Burz este din Câmpeni şi, de câţiva ani, cântă la vioară în orchestra Operei de Stat din Viena, unde a ajuns în urma unui concurs. Este absolvent al Conservatorului din Cluj-Napoca. Liviu şi Ioana s-au căsătorit în faţa ofiţerului de stare civilă la Viena, în luna ianuarie, unde, de asemenea, au fost prezenţi soţii Geoană. Nunta va avea loc la restaurantul Mercur din Alba Iulia.

Sărbătoare în familia Cârţu

Roxana Ioana Cârţu (27 ani) şi Mircea Alexandru Bolca (30 ani) au făcut cununia civilă în vara anului trecut, iar sâmbătă îşi vor uni destinele în faţa lui Dumnezeu, tot la Catedrala Ortodoxă. La eveniment va da onorul Garda Cetăţii.

"Pregătirile sunt pe ultima sută de metri. Rochia de mireasă mi-am luat-o din Spania iar costumul lui Alex este făcut de un celebru designer român. Meniul va fi unul sofisticat, internaţional, iar invitaţii se vor delecta cu băuturi fine", a declarat Roxana, pentru Click. Mircea Alexandru Bolca este avocat din anul 2005. Face parte din echipa cabinetului de avocatură Dancu Cătălin Radu, din Bucureşti.

Roxana şi Alexandru Bolca

Roxana şi Alexandru Bolca

La eveniment vor participa în jur de 300 de invitaţi, pe listă aflându-se şi nume mari din lumea fotbalului. Petrecerea se va desfăşura la Sala de Bal de la Alba Mall.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite