Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, naş la Alba Iulia. Mirele cântă la vioară în orchestra Operei de Stat din Viena

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Senatului Mircea Geoană şi soţia acestuia Mihaela au fost sâmbătă,  naşi la Alba Iulia. I-au condus în faţa altarului pe Ioana şi Liviu Burz. Mirele cântă la vioară în orchestra Operei de Stat din Viena.

Mircea şi Mihaela Geoană i-au condus în faţa altarului de la Catedrala Ortodoxă pe Liviu Burz (37 ani) şi Ioana Burz (35 ani). Mireasa este din Sebeş, a urmat liceul la Alba Iulia şi facultatea de ştiinţe economice la Bucureşti. Cei doi s-au cunoscut la Alba Iulia în urmă cu doi ani.

image

Click pe poză pentru galerie foto

Liviu Burz este din Câmpeni şi, de câţiva ani, cântă la vioară în orchestra Operei de Stat din Viena, unde a ajuns în urma unui concurs. Este absolvent al Conservatorului din Cluj-Napoca. Liviu şi Ioana s-au căsătorit în faţa ofiţerului de stare civilă la Viena, în luna ianuarie, unde, de asemenea, au fost prezenţi soţii Geoană. Nunta a avut loc la restaurantul Mercur din Alba Iulia.

Citiţi şi: Nunţi de fiţe la Alba Iulia. Mircea Geoană este naş de cununie iar fiica antrenorului Sorin Cârţu se mărită cu un avocat

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite