Sorin Cârţu şi-a cununat fiica cea mare la Alba Iulia. Mirii s-au plimbat prin Cetate cu o caleaşcă de epocă (FOTO VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Sorin Cârţu şi-a condus sâmbătă la altarul Catedralei Ortodoxe din Alba Iulia pe fiica cea mare, Roxana Ioana, care s-a căsătorit cu avocatul Alexandru Bolca. Mirii s-au plimbat prin cetate cu o caleaşcă de epocă.

Aproximativ 40 de persoane au fost prezente la cununia religioasă a celor doi miri. Roxana Ioana (27 ani) a sosit împreună cu tatăl său într-un autoturism BMW X5. A fost îmbrăcată într-o rochie de mireasă simplă, dar foarte elegantă. Sorin Cârţu a părut foarte relaxat, dar şi fericit în acelaşi timp.

“Sunt pentru a doua oară socru mic şi mă simt foarte bine. Am ales Alba Iulia ca loc al nunţii pentru că mirele este de aici. Astăzi las fotbalul la o parte şi vorbesc doar despre nuntă”, a spus Sorin Cârţu. Socrul mic a mai precizat că a pregătit un cadou “confidenţial” pentru miri.

Ne simțim foarte bine,suntem puțin emoționați, au spus în cor mirii. "Este un moment foarte important din viața noastră și să sperăm că va ieși totul așa cum am stabilit“, a spus Alexandru. „Am așteptat acest moment din timp, l-am pregătit din timp, ne-am ocupat îndeaproape de acest eveniment, este momentul nostru. Turul Cetății în caleașcă a fost o experiență inedită, cel puțin pentru mine, în zona de unde vin nu se obișnuiește, a fost surpriza socrilor mei. Nunta noastră este peste nunta princiară de la Monaco, cei din gardă mi-au zis că cei de acolo nu au o asemenea caleașcă și gardă ca cea de aici. Pentru oaspeții noștri am pregătit momente speciale. Nu am stabilit încă unde vom pleca în luna de miere, dar va fi la iarnă, pe o insulă exotică, așa ne dorim“, a declarat Roxana.

Click pe poză pentru o galerie foto de la cununia mirilor

Patru preoţi au oficiat cununia ce a durat aproximativ 50 de minute. La ieşire, mirii au urcat într-o caleaşcă de epocă cu care au făcut un tur al Cetăţii şi s-au oprit la Traseul celor Trei Fortificaţii pentru fotografii. Soldaţii din Garda Cetăţii au dat onorul în cinstea celor doi miri.

image

După ceremonia religioasă, mirii şi invitaţii au plecat spre sala de la Alba Mall, unde are loc petrecerea. Organizatorii au pregătit celor peste 300 de persoane prezente un meniu variat, internaţional, cu băuturi alese.

Citiţi şi: Nunţi de fiţe la Alba Iulia. Mircea Geoană este naş de cununie iar fiica antrenorului Sorin Cârţu se mărită cu un avocat

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite