Cel mai căutat interlop din Alba a devenit vedetă pe internet. Vezi ce le urează Pricu tovarăşilor şi poliţiştilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Raul Hancheş, fost Rus, poreclit Pricu, cel mai căutat interlop din Alba, a devenit vedetă pe youtube. Bărbatul dat în urmărire internaţională pentru proxenetism şi constituire grup infracţional organizat a postat două videoclipuri cu muzică hip-hop interpretată de el.

Versurile cântate de Pricu sunt însoţite de fotografii cu prieteni şi chiar cu membri ai familiei. Sunt şi fotografii ale interlopului din diferite ipostaze, în oraşe din Europa, pe plaje sau în piscine. Pricu vrea să dea impresia că este stăpân pe situaţia în care se află şi că cei care îl urmăresc nu au şanse să îl găsească şi să îl aducă în România.

Primul video este denumit „Tovarăşii mei“ şi este însoţit de câteva cuvinte în engelză: „The old Gangster never die – they just change the place“ (Bătrânii gangsteri nu mor nicidată – ei doar îşi schimbă locul). Câteva din versurile adresate de Pricu „tovarăşilor“ lui: Sunt tot aici/ Ştiu ce gândiţi despre mine/ Ştiu ce auziţi despre mine / Ştiu ce vorbiţi despre mine/ Fraierilor vreţi să mă dărâmaţi/ Zdreneţelor vreţi să-mi distrugeţi sufletul/ Sunt doar intenţii prost gândite. Am făcut prea multe ca să mă tem de ceva pe lumea asta/ Eventual de Dumnezeu care mă vegehază de undeva din cer.

Al doilea videoclip este denumit „Anii trec“: Sunt acelaşi Pricu cunoscut de toţi/ de la şmeari până la hoţi/ Am poliţia pe urme dar nu contează/ Aţi vrea să ştiţi unde sunt eu: Sunt atât de sus, am Dumnezeul meu/ Vă privesc cu nonşalanţă/ Ce să faceţi voi decât să mai luaţi o clanţă. La finalul videoclipului a postat un alt text în engleză: „I can live in this world or outside it, as I do not depend on it, because I am the ruler of my destiny and the Don of my soul“ (Pot să trăiesc în această lume sau în afara ei, dar nu depind de acest lucru pentru că sunt stăpânul destinului şi sufletului meu).

Acest video este însoţit şi de câteva cuvinte scrise de Raul Hancheş: „Viaţa mea e ca un film. Sunt actoru vieţii mele doar că nu întotdeauna joc rolu principal. În film mai apar miliţia, diicot şi dna care vor rol principal din cauza încasărilor şi a faptului că în România s-a ajuns atât de jos încât demnitatea nu mai există şi onoarea e pe cale de dispariţie. Pe lângă asta mai apare câte o femeie care se crede mai mult decât este şi vrea să-şi atribuie ce nu poate avea. Interesant e că regizorul filmului e timpul şi producător e caracteru care consolideaza scenariul. Filmu a reuşit să strângă cititori în ziare, telespectatori tv, prieteni pe facebook şi bârfe pe stradă care au dat rating de audienţă. N-o să fie o pierdere de vreme să urmăriţi filmu în continuare pentru că va exista dreptate pentru dreptate şi un final fericit. Tine-ţi aproape! Viaţa bate filmu!“

Pe lângă dosarul "Prostituate pentru VIP-uri", de criminalitate organizată, proxenetism şi prostituţie, Pricu mai este judecat la Bucureşti şi într-un dosar de corupţie instrumentat de DNA în care este acuzat că a intermediat împreună cu medicul şef de la Penitenciarul Aiud transferul unui deţinut pentru a fi eliberat mai devreme.

Citiţi şi: Interlopul Pricu, medicul şef al Penitenciarului Aiud şi un ofiţer trimişi în judecată de DNA pentru fapte de corupţie

Urmărit internaţional pentru proxenetism îşi face prieteni noi pe facebook. Pricu suspectat de incendiere de locuinţe în Italia

Interlopul Pricu, căutat de poliţie cu mandat de arestare, s-a „mutat“ pe facebook în Dubai

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite