Interlopul Pricu, căutat de poliţie cu mandat de arestare, s-a „mutat“ pe facebook în Dubai

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Raul Hancheş, fost Rus, zis Pricu, şi-a mutat „domiciliul“ de pe facebook. Căutat de aproape un an de zile de poliţiştii din Alba pentru infracţiuni de crimă organizată, Pricu continuă să se manifeste pe reţeaua de socizalizare unde are aproape 800 de prieteni.

Şi-a trecut la „domiciliu“ Dubai, Emiratele Arabe Unite. Dacă întradevăr se află în Dubai va fi foarte greu pentru anchetatorii din Alba să îl aducă înapoi în ţară. România nu are un document bilateral de extrădare cu acest stat. Raul Hancheş şi soţia acestuia, Geanina, sunt judecaţi în lipsă în dosarul „Prostituate pentru VIP-uri“ în care sunt acuzaţi de consituire şi aderare la grup infracţional organizat, proxenetism şi prostituţie.

Mandatul de arestare pe numele interlopul a fost emis la sfârşitul lunii octombrie 2010, dar nu a putut fi pus în aplicare. S-a bănuit că se află în Germania sau Spania, ţări din care era relativ simplu de adus în ţară, dacă era găsit.

În acest dosar sunt judecate la Tribunalul Alba, în total, 22 de persoane. Şapte dintre aceştia sunt în continuare în arest preventiv. Următorul termen de judecată va fi în 8 august 2011. La sfârşitul lunii aprilie 2011, Raul Hancheş a suferit o „lovitură“ puternică după ce i-a murit tatăl într-un accident de circulaţie. Nu a riscat să vină în ţară unde ar fi fost arestat. Era aşteptat de zeci de poliţişti.

Pricu riscă să stea mulţi ani la închisoare. În afară de acest proces, ele este beneficiarul unei eliberări condiţionate de la o condamnare mai veche. I-au mai rămas de executat peste 1.000 de zile de închisoare.

image

Tot în Dubai se presupune că se află un alt persoanaj controversat din Alba. este vorba despre omul de afaceri Dorel Tamaş trimis în judecată pentru delapidare şi înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave. Şi pe numele acestuia a fost emis un mandat de arestare în lipsă.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite