Alba Iulia: Inculpat arestat în dosarul „Prostituate pentru VIP-uri“, eliberat de judecători

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Inculpaţi în dosar la instanţa de judecată
Inculpaţi în dosar la instanţa de judecată

Tribunalul Alba a judecat ieri solicitarea procurorilor DIICOT de prelungire a măsurii arestării preventive pentru inculpaţii arestaţi în urmă cu aproape două luni în dosarul „Prostituate pentru VIP-uri“. În cazul unuia dintre cei 13 inculpaţi judecătorii au dispus cercetarea în stare de libertate.

Judecătorii au admis cererea procurorilor şi au dispus prelungirea arestului preventiv pe o perioadă de 30 de zile pentru 12 inculpaţi, dar au decis şi eliberarea din arest a unuia dintre aceştia. Este vorba despre Adrian Trifa, care a primit interdicţie de a părăsi localitatea de domiciliu.

Bărbatul nu va fi eliberat efectiv pentru că hotărârea Tribunalului nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs de procurori la Curtea de Apel Alba Iulia.

Restul inculpaţilor sunt: Gabriel Antoniu Bakai, Adrian Bălan, Sergiu Cândea, Ioan Decean, Virgil George Dura, Raul Nicolae Hancheş (fost Rus) zis "Pricu", Gheorghe Lupu, Nicolae Muntean, Ioan Roşca, Teodor Şchiop, Petru Şerpu şi Claudiu Vulpe. Mandatul pe numele lui Raul Nicolae Hancheş a fost prelungit tot în lipsă, în condiţiile în care nu a fost încă găsit de anchetatori.

Bărbaţii sunt acuzaţi că au constituit o reţea de proxenetism cu clienţi în rândurile unor VIP-uri din Alba Iulia. Alte acuzaţii se referă la constituire de grup infracţional organizat, şantaj, trafic de persoane şi trafic de minori.

Citiţi şi: Proxenetism, şantaj, trafic de minori şi cocteiluri „Molotov“ într-un dosar de crimă organizată

Prostituate pentru VIP-uri. Printre clienţi se află oameni de afaceri, medici, politicieni, consilieri locali

Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite