Astrolog: Şerban Huidu este născut în zodia dezastrelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Cârcotaşul“ Şerban Huidu a fost implicat, duminică, într-un accident soldat cu trei morţi, oamenii legii afirmând că vina este a prezentatorului TV, care este cercetat pentru ucidere din culpă.

Teo Trandafir, una dintre persoanele apropiate lui Huidu, a afirmat că nenoricirile acestuia nu se vor opri aici, iar astrologii afirmă că vedeta de la Prima TV s-a născut în zodia dezastrelor, anunţă Cancan. „Şerban nu este urmărit de ghinion, ci de nenorociri. Cu siguranţă că şi el a înţeles de mult acest lucru, pentru că sunt prea multe semne, dar nu are cum să se oprească din nenorociri", a spus Teo.

Click pe imagini pentru fotogalerie

image
image
image

EDITORIAL: Viaţa e un mare cârcotaş, de Grigore Cartianu

Astrologul Cristina Vanea, care i-a realizat astrograma lui Huidu, afirmă că, ţinând cont de datele lui, el este predispus la accidente grave. „Marte aflat în Fecioară, casa a III-a a călătoriilor anunţă accidente în afara localităţii de reşedinţă. Din fericire, Soarele primeşte o relaţie favorabilă, de sextil, de la Jupiter, care îl ajută să iasă cu bine din ele. Acum, Saturn, în relaţie de cuadratură cu zodia Racului, nu face decât să înteţească riscurile", a spus aceasta.

Citiţi şi:

Procurorii au anunţat noutăţi în cazul Huidu: „Este cercetat pentru ucidere din culpă“

Poliţia Română despre accidentul cu trei morţi provocat de Huidu: Prima variantă este că maşina ar fi derapat din cauza vitezei

VIDEO/FOTOGALERIE Accident tragic provocat de „cârcotaşul“ Şerban Huidu. A înviat din morţi  şi a ucis trei oameni

Huidu este la pământ. Medicii declară că starea sa psihică nu este deloc una bună

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite