Revoluţia televizoarelor: Vezi cum va arăta Apple HDTV!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Când e stins, nu ştii că există, iar când îl porneşti ai parte de toate culorile, fidelitatea şi rafinamentul unui televizor HD. Acesta ar putea fi noul televizor Apple.

Cât de subţire ar trebui să fie un televizor ca să facă faţă concurenţei? Compania Loewe a găsit răspunsul la această întrebare: trebuie să fie subţire cât un geam şi transparent. De altfel, televizorul HD creat de Michael Friebe, Loewe Invisio, a avut un succes remarcabil la competiţia iF Concept Design din 2011 şi, în curând, ar putea fi achiziţionat de Apple, revoluţionând astfel piaţa televizoarelor, arată huffingtonpost.com.

image

Tehnologie LCD

Display-ul cu cristale lichide (LCD) este transparent atunci când televizorul este închis şi prinde viaţă la fel ca un televizor de calitate HD atunci când este aprins. Toate părţile importante sunt concentrate în partea de jos a televizorului, acesta neavând niciun fel de margine sau de ramă.
Acesta nu este însă primul display transparent creat vreodată. Tehnologia LCD transparentă a mai fost utilizată de Samsung, pentru „Smart Window" („fereastra deşteaptă") care este, de fapt, un ercan touchscreen ca un iPad uriaş.
Compania Loewe a mai proiectat şi alte produse futuriste, cum ar fi un televizor cu două ecrane şi o oglindă cu touchscreen ce permite utilizarea reţelelor de socializare.

Citeşte şi:
Punga goală te bagă-n boală

Femeile neepilate, respinse de societate

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite