Forma penisului este dată de degetul mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Forma penisului este dată de degetul mare
Forma penisului este dată de degetul mare

De-a lungul timpului, în întreaga lume au apărut tot mai multe mituri despre cum poţi afla mai simplu forma şi lungimea unui penis. Acum, mai mulţi specialişti de renume au ajuns la concluzia că poţi afla forma penisului uitându-te la degetul mare al unui bărbat.

Potrivit site-ului intimatemedicine.com, forma degetului mare coincide cu forma penisului. Aşadar, dacă un bărbat are degetul mare mai gros la bază, iar spre unghie este mai subţire, atunci şi penisul înseamnă că este cam la fel: capul penisului este ceva mai mic, în timp ce restul este destul de mare. Dacă partea de sus a degetului este de asemenea mai groasă, atunci şi capul penisului arată la fel.

Citiţi şi:

VIDEO Topul celor mai bizare recorduri în materie de sex

VIDEO Un peşte care este delicatesă în Japonia are un nume care te face să nu-l mai mănânci

FOTO Cel mai mare penis din lume este aproape la fel de lung cât cel mai mic om de pe Planetă

Statistici surprinzătoare despre sex

Dacă vezi un bărbat cu degete lungi, dar groase, ce devin înguste în partea de dus, vei descoperi un penis destul de mare şi de lat în pantalonii acestuia, dar cu un cap mai mic, scriu şi cei de la sexgen.ro. Dacă forma degetului este îngustă, dar mult mai lată în dreptul unghiei, capul penisului va fi evident, mai mare decât restul penisului.

Lungimea

Pentru a evalua lungimea penisului, trebuie să iei în considerare întreaga mână. Însă, dacă degetele sunt relativ lungi în comparaţie cu restul mâinii, nu înseamnă neaparăt că lungimea penisului va reflecta acest lucru. Lungimea poate fi dedusă analizând degetul mare, comparându-l cu restul degetelor, dar şi cu palma.

Grosimea

Grosimea penisului poate fi prezisă în acelaşi fel ca şi celelalte aspecte. De luat în calcul sunt tot degetele şi palma. Când te uiţi la grosimea degetului mare, nu pune accentul doar pe mijlocul acestuia, ci uită-te la tot degetul, de la rădăcină până în vârf. Poţi să obţii o evaluare mai exactă dacă te uiţi la partea exterioară a degetului şi nu la cea interioară.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite