VIDEO Topul celor mai bizare recorduri în materie de sex

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jonah Falcon (Foto: www.oddee.com)
Jonah Falcon (Foto: www.oddee.com)

O prostituată în vârstă de 82 de ani sau o orgie cu 500 de participanţi sunt doar două dintre cele mai ciudate „recorduri sexuale" pe care nu le veţi întâlni în Guinness Book.

Top 10 realizări în materie de sex au fost centralizate de presa internaţională şi arată cam aşa:

Locul 1: Cel mai mare penis- 34,3 centimetri. Aparţine americanului Jonah Falcon. Înregistrarea recordului a avut loc la începutul secolului XX, iar doctorul Robert Dickinson a fost cel care a constatat că penisul bărbatului are o lungime de peste 34 de centimetri şi o circumferinţă de 16 centimetri.

Locul 2: Cel mai mare vagin - 48 de centimetri. Acesta îi revine unei femei din Scoţia, Anna Swan, care a dat naştere unui copil al cărui craniu măsura aproape jumătate de metru, care însă nu a supravieţuit.

Locul 3: Cea mai prolifică mamă - 69 de copii. Rusoaica Feodor Vassilyev, care a trăit între anii 1707-1782, a adus pe lume de şapte ori tripleţi, 16 perechi de gemeni şi patru serii de cvadrupli. Doar doi dintre ei nu au supravieţuit.

Locul 4: Cel mai lung jet de spermă - 6 metri. Horst Schultz se poat lăuda cu un jet de şase metri de lichid seminal. De asemenea, bărbatul deţine recordul şi pentru cea mai mare înălţime a jetului de spermă, 3,75 metri, dar şi pentru cea mai mare viteză de ejaculare, 42,7 metri pe oră.

Locul 5: Cea mai bătrână prostituată - 82 de ani. „Bunicuţa" din Tai Pei este cunoscută ca fiind o prostituată octagenară care încă munceşte. Ea s-a apucat de meserie cu 40 de ani în urmă şi, pentru a ieşi pe profit, a scăzut de 10-20 de ori tariful faţă de celelalte „colege".

Locul 6: Cea mai mare orgie - 250 de cupluri. 250 de femei şi 250 de bărbaţi din Japonia au fost de acord să facă sex în acelaşi loc şi în acelaşi timp pentru a realiza cea mai mare orgie. Ulterior, filmuleţele înregistrate în cursul evenimentului au fost puse pe DVD.

Locul 7: Femeia cu cei mai mulţi parteneri într-o zi - 919 bărbaţi. Lisa Sparxxx este o foarte cunoscută actriţă din Statele Unite, care a devenit şi mai faimoasă după ce a făcut sex cu 919 bărbaţi într-o singură zi, în anul 2004.

Locul 8: Cea mai lungă mastrutbare - 10 ore. Masanobu Sato a înregistrat în 2009 recordul pentru cea mai lungă perioadă de masturbare, ajungând la nouă ore şi 58 de minute.

Locul 9: Cel mai puternic vagin - 14 kilograme. Tatiata Kozhevnikova (Rusia) este femeia cu cel mai puternic vagin. Ea a ridicat 14 kilograme după ce s-a antrenat timp de 15 ani pentru acest lucru.



Locul 10: Cel mai bătrân tată - 90 de ani. Indianul Nanu Ram Jogi a devenit pentru a 21 oară tată la vârsta de 90 de ani. Acesta intenţionează să-şi perpetueze specia cel puţin până la 100 de ani.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite