VIDEO Viaţă de piţipoancă / Simona Sensual, „veterana“ piţipoancelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ea a lansat în România trendul fetelor dornice să parvină prin apariţii în ziare fără să facă nimic altceva. Ca orice blondă care vrea să ajungă „cineva“, Simona şi-a ales un nume de scenă compatibil cu fantasmele imaginarului masculin şi a prezentat goală, într-un tabloid, rubrica meteo.

Le vedeţi pe stradă, în cluburi, la sălile de fitness. Unele sunt mai norocoase şi ajung peste noapte „vedete", statut pe care şi-l asumă ca pe o altă haină sclipitoare.

Citeşte şi:

VIDEO Viaţă de piţipoancă / Andreea Tonciu, „pupăza" de la meteo

Viaţă de piţipoancă/ Sânziana Buruiană, fata cu „HI-Q-ul foarte mare“

Ramona Gabor, „vedetă" pe spatele Monicăi

Stilul lor de viaţă a devenit însă model pentru multe tinere care visează şi ele să intre sub umbrela generoasă a termenului piţipoancă sau, şi mai bine, să devină o piţipoancă celebră. Astăzi continuăm cu o altă vedetă de carton, una dintre „fetele-piţi" celebre din showbizul autohton.

Pe numele adevărat Simona Cristina Ştefania Suhoi, Sensual a fost probabil prima piţipoancă veritabilă din România. Astăzi în vârstă de 27 de ani, este deja o veterană a trendului piţi pe care l-a lansat la vârsta de 22 de ani, când a apărut în paginile unui tabloid, la meteo, goală, apetisantă, cu un sex apeal ţipător ca o vuvuzelă.

Dacă Sensual nu ar fi existat, cu siguranţă o alta ca ea ar fi fost inventată de ziarele de mare tiraj cu pagini pline de fete dezbrăcate. Interesul publicului de tabloid pentru acest personaj provine din apetitul pentru scandal, din relaţia turbulentă (presărată adesea cu violenţe domestice) cu un tip tatuat şi musculos pe nume Maharu, din panseurile pe care fata le emite sfidător de la înălţimea neuronilor atrofiaţi de la atâta peroxid: „Poporul român este un popor de analfabeţi".

Simona a anunţat că s-a căsătorit la Ibiza, dar anunţul nu l-a convins şi pe Cătălin Măruţă, cel care a invitat-o miercuri la emisiune ca să o pună să citească ziarul cu ochelari 3D. Pentru că Măruţă a dat de înţeles că nu este măritată cu acte, în replică, pentru „Adevărul",

Sensual a declarat: „Măruţă poate să dea de înţeles că este şi prost!". Sugestia că replica îl va supăra pe realizatorul „Happy Hour" a generat o alta, şi mai plină de înţeles: „Extraordinar, de-aia nu mai pot eu!". A mai precizat că verigheta o avea în geantă „dar pentru că este prea strânsă, din grabă, am uitat să o pun la emisiune".

O zi „sensuală"

Cu vocea gâtuită de somn, Simona a relatat telefonic, direct din aşternuturi, cum arată o zi din viaţa ei: „Merg la sală. Asta fac după ce mă scol. Dar înainte de asta îmi citesc mailurile. După sală merg la salonul meu".

Precizare:  era ora 10.00 când apelul telefonic a trezit-o. Altă precizare: salonul îi aparţine şi după ce se ocupă de treburi administrative acolo, se face frumoasă.

„Într-o zi am emisiune, în alta pozez pentru un pictorial. Nu am un program fix şi nu-mi impune nimeni ce să fac. De-asta am şi ales stilul ăsta de viaţă, nu aş fi suportat să merg zi de zi opt ore la servici. Iau totul în lejer", a răspuns somnoroasă.


Comentariu: Corpul, mecanism de promovare

Alin Gălăţescu
analist de modă

Analistul de modă Alin Gălăţescu spune că este impropriu să vorbim despre stilul Simonei Sensual pentru că „Sensual înseamnă «Totul la vedere». Este un exemplu crunt de «Aşa Nu!». Îşi face din propriul corp - sâni, picioare, talie - un mecanism de promovare. De vreme ce apare mai mult goală, putem vorbi de o minigarderobă la ea".

Părerea cititorilor

" Cred că este o femeie fiţoasă. Nu aş invita una ca ea la film pentru că nu ar înţelege filmele pe care le văd eu. "
Alex Lăpugean
29 de ani

" Urâtă nu este, dar nu are acea fineţe a unei femei delicate. Şi cred că are şi picioarele un pic cam groase. "
Dan Mirea
28 de ani

" Am auzit că vrea să cânte. Muzica trăieşte o apocalipsă.  "

Bogdan Nicolai
31 de ani

image
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite