Ramona Gabor, „vedetă“ pe spatele Monicăi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sora cea mare, Monica Columbeanu, i-a asigurat intrarea în cercurile mondene şi a ajutat-o să devină un model căutat. Viaţa Ramonei Gabor (21 de ani) s-a schimbat din momentul în care a venit la facultate, la Bucureşti, în urmă cu trei ani.

Le vedeţi pe stradă, în cluburi, la sălile de fitness. Unele sunt mai norocoase şi ajung peste noapte „vedete", statut pe care şi-l asumă ca pe o altă haină sclipitoare.

Stilul lor de viaţă a devenit însă model pentru multe tinere care visează şi ele să intre sub umbrela generoasă a termenului piţipoancă sau, şi mai bine, să devină o piţipoancă celebră. Începând de astăzi, vă prezentăm câteva dintre piţipoancele celebre ale showbizului autohton.

După ce a declarat că nu-şi doreşte o viaţă mondenă aşa cum are sora sa, Monica Columbeanu, Ramona Gabor s-a lăsat cucerită de mirajul acestei lumi. Conştientă că este solicitată la prezentări de modă şi la diferite evenimente datorită numelui ei, Ramona a ajuns rapid o „vedetă" de carton.

Trei operaţii estetice

După ce şi-a mărit bustul, şi-a pus silicoane în gambe şi şi-a remodelat nasul, sora Monicăi a avut un job sezonier, ca asistentă a lui Dan Capatos, la „Un Show Păcătos".

Deşi rolul său în emisiune a fost insignifiant, colaborarea cu cei de la Antena 1 a fost de bun augur: Ramona a primit ulterior mai multe oferte şi contracte.

„Era nou apărută şi, practic, noi am scos-o în faţă. La ea a contat şi numele", declara Dan Capatos pentru „Adevărul" în toamna anului trecut. După jobul din emisiunea lui Dan Capatos, Ramona s-a orientat către reality-show-uri: a obţinut titlul de gazdă perfectă la „Serviţi, vă rog!", de la Pro TV, a trăit 24 de ore în „Şatra" de la Kanal D şi s-a aventurat în junglă la „Rătăciţi în Panama", tot la postul de televiziune turcesc.

Trăieşte din modelling

Pentru ea, fiecare zi e diferită. „Niciodată nu am un program fix, nu am un plan. Când am făcut şcoala de televiziune, mă trezeam de trei ori pe săptămână la ora 08.00. Acum, că mă duc la facultate, mă trezesc la 10.00, iar când voi fi în vacanţă la ce oră o să vreau", susţine tânăra.

După trei ani de viaţă agitată, ieşiri în cluburi şi la evenimente mondene, Ramona este ocupată cu finalizarea studiilor. Din acest motiv a renunţat o perioadă la modelling, principala ei sursă de venit.

„Am destul de multe examene şi e destul de greu. De când am venit la Bucureşti, facultatea a fost pe ultimul loc pentru că am preferat  să fac diverse joburi", adaugă ea. Un avantaj al faptului că este sora Monicăi Columbeanu îl reprezintă tariful pe care îl cere la prezentări, mai mare decât al celorlalte modele. „Eu pot trăi din asta, altele nu", conchide Ramona.

Comentariu:Stil mediocru

Alin Gălăţescu
analist de modă

„Ramona Gabor e unul dintre personajele cele mai «frustrate» ale patriei. Are de dus o luptă «internă» cu mult, mult mai mediatizata soră şi una «externă» de auto-afirmare, cu orice preţ. Nici după tunare nu a reuşit mai nimic. Asta se reflectă în stilul ei sărac în idei şi fără direcţie stilistică, mediocru şi fără personalitate".

" E cam ipocrită, e disperată să nu pară o prostituată. Vorbeşte cât de cât coerent. "
Radu Buzăianu
26 de ani

" E drăguţă, dar sunt atâtea fete frumoase şi deştepte care nu au norocul ei. Nu are un magnetism aparte."
Daniela Simulescu
26 de ani

" Mi se pare o prefăcută şi o parvenită. N-are pic de educaţie şi mai e şi urâtă."
Ioana Popescu
23 de ani

image
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite