Viaţă de piţipoancă/ Sânziana Buruiană, fata cu „HI-Q-ul foarte mare“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Este cunoscută drept una dintre cele mai „voluptuoase“ reprezentante ale peisajului monden format din fete cu ocupaţie incertă. A fost coprezentatoarea emisiunii „Petrecerea de sâmbătă“, de la Kanal D, dar a rămas întipărită în memoria publicului drept „fata cu HI-Q-ul foarte mare, peste 1.000“.

Le vedeţi pe stradă, în cluburi, la sălile de fitness. Unele sunt mai norocoase şi ajung peste noapte „vedete", statut pe care şi-l asumă ca pe o altă haină sclipitoare.

Citiţi şi:

Ramona Gabor, „vedetă" pe spatele Monicăi
Oana Mareş:„Sunt om, deci bârfesc!"


Stilul lor de viaţă a devenit însă model pentru multe tinere care visează şi ele să intre sub umbrela generoasă a termenului piţipoancă sau, şi mai bine, să devină o piţipoancă celebră. Astăzi continuăm să o altă vedetă de carton, una dintre piţipoancele celebre ale showbizului autohton.

Întrebată la un moment dat de un reporter care este IQ‑ul ei, Sânziana a răspuns: „HI‑Q‑ul meu este foarte mare, peste 1.000", potrivit tabloidului „Cancan".

Pe post de asistentă

Ca toate fetele prezente pe prima pagină a tabloidelor, Sânziana şi-a făcut apariţia în peisajul monden cu ajutorul fizicului şi al bustului impresionant, neajustat prin metode invazive.

Declaraţia ei potrivit căreia ar fi fondat un partid al fotomodelelor, în 2007, a ajutat‑o să rămână în zona mondenă de tip tabloid.

Ca şi celelalte companioane de scandal, Sânziana Buruiană a devenit asistentă în cadrul emisiunii prezentate de Adriana Bahmuţeanu la Kanal D.

După ce soţia lui Prigoană a decis să se retragă de pe micul ecran pentru a-şi proteja sarcina, asistenta ei, Sânziana, a declarat că a fost una dintre cele mai triste zile din viaţa sa. În încercarea de a se redresa emoţional, Sânziana a pozat aproape goală.

Cu toate acestea, nu-i place să fie asemănată cu celelalte domnişoare cu cariere asemănătoare cu a ei. A negat orice asemănare cu piţipoancele de Dorobanţi, menţionând acum câteva luni că se consideră mai degrabă „o pupăză" pentru simplul fapt că nu aleargă prin cluburi după bărbaţi cu bani. Sânziana creşte 10 pisici, are un iubit stabil şi se declară sensibilă în faţa bărbaţilor simpli, pentru că „dragostea contează".

O zi cu Sânziana

„Dimineaţa nu mă trezesc foarte devreme. Pe la 10.00‑11.00 iau micul dejun, apoi îmi hrănesc pisicuţele", explică Sânziana.

„Plec de acasă pe la 12.00. Merg la coafor, la solar, după care plec la filmare la emisiune, iar când mă întorc, pe la 18.00-19.00, mă duc la sală, dar asta nu se întâmplă foarte des. Apoi merg prin mall cu fetele sau la film ori la un res­ta­urant cu iubitul meu. Câteodată stăm acasă şi facem ceva bun de mâncare", a adăugat ea.

Comentariu:„Reprezentantă tipică a fetelor de pe Dorobanţi"

Alin Gălăţescu
analist de modă

Despre şefa „partidului fotomodelelor", analistul de modă Alin Gălăţescu crede că nu are foarte multă subtilitate. „Sânziana Buruiană e o reprezentantă tipică a fetelor de pe Dorobanţi: e strălucitoare, sexuală în mesaje şi stridentă în expunere. Pare că strigă: «Ia-mă, ia-mă! Ştiu că mă vrei»", spune Alin Gălăţescu.

" Buruienile, în general, se stârpesc, dar nu scapi de ele definitiv. Lucrul bun pe care-l fac ele este că evidenţiază florile adevărate."
Daniela Eftenie
51 de ani

" Eu nu înţeleg de ce se mai dezbracă şi de ce ţine să câştige diverse războaie ale sânilor. Nu ştie că IQ-ul nu se vede pe pielea goală?"

Vlad Bucur
37 de ani

" Am o singură nelămurire când o văd: ea chiar nu poate să-şi ţină buzele altfel decât ţuguiate? Iar eu râd de un om cu probleme."
Mircea Călin
20 de ani

" Modul ei întortocheat, dar naiv, de a vedea lumea ne demonstrează că a gândi prea mult înainte de a face ceva este obositor şi contraproductiv."
Carmen Preda
25 de ani

image
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite