Testează-ţi gratuit vederea!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă eşti din Bucureşti sau din localităţile limitrofe, vino în perioada 4-12 aprilie în magazinele Vision Optica pentru a verifica gratuit cât de bine stai cu vederea.

80% din bolile oculare care ameninţă vederea pot fi evitate sau tratate dacă sunt depistate la timp. cu toate acestea, mai mult de 5% din purtătorii de ochelari nu au făcut niciodată un control oftalmologic, ci au ales să-şi cumpere ochelarii de la comercianţi neautorizaţi. Motivele invocate: preţul ridicat al consultaţiilor sau lipsa timpului.

Reprezentanţii magazinelor Vision Optica lansează campania de testări gratuite „Eşti sigur că vezi bine?". În cadrul ei, bucureştenii care doresc să-şi verifice acuitatea vizuală pot beneficia de controale optometrice/oftalmologice gratuite dacă merg la unul din cele 7 magazine Vision Optica. De asemenea, în apropierea acestora, trecătorii vor fi invitaţi de promoterii campaniei să-şi controleze sănătatea ochilor chiar în acel moment, gratuit. Persoanele la care se vor identifica deficienţe de vedere ce necesită investigaţii amănunţite vor fi direcţionate către medicii oftalmologi parteneri.

Unde găseşti magazinele

Campania de testări gratuite se derulează în locaţiile Vision Optica, astfel: între 4 şi 7 aprilie, în magazinele din Rahova, Şos. Alexandriei, Crângaşi, Ghencea şi între 9 şi 12 aprilie, în magazinele din Militari, Stefan cel Mare şi Bd. Theodor Pallady. Vezi adresa exactă a magazinelor AICI.

Citeşte şi:
Ce pot ascunde durerile în piept

5 obiceiuri care îmbătrânesc tenul

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite