"Te iubesc tare mult", ultimele cuvinte din zborul morţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre jucătorii de hochei decedaţi după prăbuşirea avionului Yakolev în Rusia, Pavel Trakhanov, a vorbit la telefon cu soţia sa cu câteva minute înainte de-a muri.

Jucătorul în vârstă de 33 de ani şi soţia sa Ekaterina aveau o tradiţie de familie, şi anume aceea de-a vorbi la telefon de fiecare dată când Pavel se urca în avion pentru a merge în alt oraş, unde urma să între pe teren împreună cu echipa sa de hochei.

Citeşte şi:
Chipurile jucătorilor de hochei morţi în accidentul aviatic din Rusia
FOTO/VIDEO O echipă de hochei a murit într-un accident aviatic în Rusia. Există doi supravieţuitori


"Radea şi tot făcea glume cu mine. M-a întrebat de micuţii noştri şi l-a cerut pe unul dintre ei la telefon. Ultimele lui cuvinte au fost: "Decolam. Te sun când ajung în Minsk. Te iubesc tare mult". Doamne, nu vreau să cred că s-a întâmplat aşa ceva", povesteşte femeia, potrivit RT.

Ekaterina a aflat despre tragedie de la părinţii lui Pavel. Nici ei nu au vrut iniţial să creadă că fiul lor s-a aflat în avionul care a adus moartea unei întregi echipe de hochei. Ei au aflat de la televizor că băiatul lor a murit.

La bordul avionului se aflau 45 de oameni, între care şi lotul echipei de hochei din Iaroslav. 43 dintre ei au murit pe loc.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite