VIDEO Statele Unite: Pediatru acuzat pentru violul a 100 de copii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicul pediatru Earl Bradley a fost acuzat pentru violul a 100 de copii, toţi aceştia fiind pacienţi ai doctorului din Statele Unite ale Americii, informează ediţia online a ABC News.

În total, Earl Bradley, va răspunde pentru 471 acuzaţii, mai ales pentru violuri, atingeri de natură sexuală şi exploatare sexuală a unor minori, fapte comise asupra pacienţilor cabinetului său medical din Lewes, după cum anunţă ABC News.

Mai citiţi şi:

Criminaliştii te pot găsi pornind de la o moleculă

Tatăl acuzat de viol a cerut să fie judecat în libertate

Faptele pe care le-a comis medicul pediatru se întind pe un interval de zece ani, acesta putând fi cel mai grav caz de pedofilie din istoria justiţiei americane, după cum precizează sursa citată. Doctorul a fost inculpat pentru circa 100 de violuri şi agresiuni sexuale asupra unor minori.

Potrivit actului de acuzare publicat de statul Delaware, Earl Bradley (foto AFP) a agresat sexual 102 fete şi un băiat din 1998 încoace. Astfel, inculpatul trebuie să răspundă în faţa justiţiei pentru 471 acuzaţii. Actul de acuzare menţionează că din cabinetul medicului au fost confiscate înregistrări video cu aceste fapte. Ancheta a început în 2009.

Procurorul din Delaware, Beau Biden, fiul vicepreşedintelui Joe Biden, a spus că ancheta continuă şi că ar putea fi descoperite şi alte cazuri. „Nu ştiu să fi existat vreun alt caz cu atâtea victime în istoria justiţiei Statelor Unite”, a precizat Biden pentru ABC News.
Drama a traumatizat micul oraş Lewes, iar serviciile judiciare ale statului încearcă să afle de ce nu s-a făcut nimic în pofida unor plângeri depuse de părinţi, care datau din 2005. Doctorul Bradley este în detenţie, iar cauţiunea a fost fixată la 2,5 milioane de dolari.

image
SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite