Atentatul de la Moscova, comis de o femeie kamikaze

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atentatul de pe aeroportul Domodedovo din Moscova, în care au fost ucise 35 de persoane, ar fi fost comis de o femeie kamikaze care era însoţită un bărbat, informează RIA Novosti. Acest mod de operare specific rebelilor din Cuacazul de Nord, au subliniat autorităţile.

Nu este exclus că teroriştii să fi intenţionat să lase dispozitivul exploziv în sala de sosiri a aeroportului şi explozia să se fi produs accidental, au declarat surse din poliţia moscovită.

Mai citeşte şi:

Washington Post: Rusia nu are linişte sub Putin

Familiile celor ucişi în atacul din Moscova vor primi câte 100.000 de dolari

FOTOGALERIE Primele imagini după atentatul de la Moscova

"Explozia s-a produs în momentul în care presupusa teroristă - o femeie kamikaze - şi-a deschis geanta. Ea era însoţită de un bărbat, aflat alături, căruia explozia i-a tăiat capul", au explicat oficialii ruşi.

"Atentatul s-a produs conform schemei clasice utilizate de teroriştii din Caucazul de Nord", au subliniat surse din poliţie.

Pe de altă parte, există mărturii că teroriştii au fost aduşi la aeroport de un complice, care îi aştepta într-o maşină în una dintre parcări. Forţele de ordine verifică documentaţia tuturor parcărilor din zonă şi înregistrările de pe camerele de supraveghere, transmite Agerpres.

Rusia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite