Politolog austriac: Cutremurul din Haiti a fost provocat artificial de armata americană

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Politologul austriac Claudia von Werlhof
Politologul austriac Claudia von Werlhof

Politologul Claudia von Werlhof din cadrul Universităţii de Politologie din Innsbruck a acuzat Statele Unite ala Americii că se află în spatele seismului din Haiti, produs în luna ianuarie. Afirmaţiile au dus la o adevărată polemică ştiinţifică, scrie cotidianul Austrian Independent.

Potrivit politologului austriac, la un centru militar de cercetare din Alaska există maşini folosite pentru detectarea rezervelor de ţiţei care crează cutremure artificiale şi care au fost declanşate intenţionat pentru a provoca seismul din Haiti şi pentru a le permite, în acest fel, SUA să trimită 10.000 de trupe în ţară.

Citiţi şi:

Letras Libres (Mexic) 4 martie 2010

VIDEO Interviu cu un farsor

În cadrul proiectului HAARP (un amplasament de cercetare american, situat la nord-est de Gakona, în Alaska), afirma ea, sunt create maşini care pot provoca cutremure artificiale.

Acestea sunt folosite pentru a descoperi rezerve de petrol, existente de exemplu în arealul dintre Haiti şi Cuba. Cutremurul din Haiti ar fi putut fi provocat artificial, pentru a face posibilă ocuparea ţării de către SUA, spunea Werlhof, potrivit Austrian Independent.

Directorul institutului de politologie, Ferdinand Karlhofer, vorbea despre 'daune' provocate institutului de cercetare, astfel de afirmaţii fiind în opinia sa lipsite de orice temei ştiinţific.

Într-un interviu acordat ziarului austriac Der Standard, la mijlocul lui februarie, Werlhof adusese în discuţie faptul că seismul din Haiti ar fi putut fi "provocat artificial".

CITEŞTE ŞI: Primarul Galaţiului avertizează: "La un cutremur de peste 7 grade Richter toate blocurile din oraş se fac praf"

(VIDEO)Locatarii unui bloc şubred acuză autorităţile: "Ruşine primarului! Vom ajunge în stradă"

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite