Protagonista filmului care a generat violenţele în lumea islamică, păcălită: "Trebuia să fiu nevasta lui George, nu a lui Mohamed"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actriţa Anna Gurji a acceptat rolul din "Inocenţa mulsulmanilor" fără să ştie că scenariul va fi schimbat ulterior. Acum nu mai iese din casă de frica islamiştilor violenţi.

Anna îl acuză pe regizorul Basseley Nakoula că a păcălit-o, ba mai mult ea se simte "trădată", scrie Daily Mail. "Jucam rolul nevestei tinere a unui personaj numit George. Nu ştiam că George va fi schimbat cu Mohamed (...) Mă simt trădată. Plâng de câteva zile", susţine tânăra actriţă.

Starleta spune că s-a baricadat în casă, fiindcă îi este teamă "că oamenii din Orientul Mijlociu vor da vina pe mine". "Sunt catolică, aşa că s-ar putea să creadă că am ceva cu musulmanii", a mai spus tânăra.

Actriţa susţine că ea şi colegii săi de platou au crezut că joacă într-un film numit "Războinicul deşertului". Mai mult, ea spune că regizorul n-a discutat niciodată despre religie în timpul filmărilor.

"În film era vorba despre o cometă care cade pe Pământ în Orientul Mijlociu, iar mai multe triburi cred că acea cometă e oarecum sfântă şi se bat pentru ea", relatează Gurji.

Actriţa spune că filmul trebuia să aibă multe efecte speciale, tocmai de aceea multe scene au fost filmate în faţa unui fundal verde. De asemenea, starleta susţine că a primit 75 de dolari pentru fiecare zi de filmare, iar toate scenele ei cu George au fost filmate pe fundal verde.

"Poate că sunt naivă, dar nu mi-a dat nimic de bănuit. Am dat probă, m-am dus şi mi-am citit replicile. Niciunul dintre noi nu ştiam că există un alt plan", a mai spus actriţa.

Filmul în care Anna a jucat rolul principal a înfuriat întreaga lume islamică, generând proteste violente din Malaezia până în Maroc. Şapte persoane au murit în ultima săptămână în timpul protestelor, iar alte câteva mii au fost rănite.

Cel mai violent atac al militanţilor islamişti, soldat cu moartea a patru oficiali americani, printre care şi ambasadorul SUA în Libia, a avut loc marţea trecută, în Benghazi.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite